- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
Sziasztok:
To: fittipaldi19
Sajnos a HDmsts oldal szervere minden hónapban eljátssza ezt, mást nem nagyon tudunk csinálni. Ha hétvégéig nem küldi el neked valaki akkor én megpróbálom elküldeni. (Pénteken vagy Szombaton) A másik problémádra a válasz: Próbáld meg lecserélni azokat a vagonokat egy másikra és akkor működnie kell. Nálam is csinált ilyeneket, de mindig elfelejtem felírni valahova mit kéne csinálni ilyen helyzetben így sajna nem tudok neked segíteni sem most.
Nézd meg azt a hiba üzit és nézd meg milyen mappába keresi és meg látod hogy neked is egyezik e a mappa neve amit keres, a wag fájlt is nézd meg hogy az e a neve bár ez nem szokott hiba lenni. Ennyit tudok segíteni most. Remélem sikerül megoldani.To: rush22
A Traxxokat elküldöm neked a hétvégén és akkor menni fog. Kivételt képez ha nem jön össze de az nem valószínű. (Pénteken vagy Szombaton)
Tervbe van véve csak idő hiányba nem lehet semmit sem csinálni.
"Olyat nem lehet h consistal együtt rakjad fel peeter a traxxot az oldaladra?"
Ezt is hétvégén tudnám megoldani, (remélem, hogy sikerül is, de ez sem biztos hogy menni is fog. De amit megígértem azt meg fogom csinálni!Csak hogy tisztába legyetek miért szenvedek idő hiányban.
Van egy haverom akinek meg ígértem hogy megcsinálom neki az oldalt és ezt is halasztanom kellett erre a hétvégére. Sajna ez nem 15 perc.
Viszont ráadásként még otthon is segíteni kell mivel egyedül a Faternek nem fog menni egy két dolog. Tehát ez nem 100% hogy ezen a héten sikerül de mindent megteszek. Utólagosan kollégista vagyok így csak 2 napot tartózkodom otthon ha az időt számoljuk.
További szép napot és estét kívánok.
ÜDV: peti9878
Új hozzászólás Aktív témák

- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Dell Latitude 5500 61Wh Plugon Aksi, csak kipróbát!!! - 12.000 Ft
- Lenovo Thinkpad E14 GEN 5 14" FHD+ Core i7 1355U 16GB RAM 256GB NVME SSD Gar.
- Dell Latitude 5500 - HIBÁS!!! - 20.000 Ft
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézd meg azt a hiba üzit és nézd meg milyen mappába keresi és meg látod hogy neked is egyezik e a mappa neve amit keres, a wag fájlt is nézd meg hogy az e a neve bár ez nem szokott hiba lenni. Ennyit tudok segíteni most. Remélem sikerül megoldani.