- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
engusz
veterán
Kérdés, hogy mennyire függő az ember. Vagy mennyire tartja a kapcsolatot a barátaival, ismerőseivel. Az egyik kedves barátom (és osztálytársam) megrendelte az Internetet a Vodafone-tól és egész nap GPRS-en keresztül fut(ott) az AgileMessenger (MSN, ICQ, stb.). Persze ehhez kell egy S60-as Nokia telefon. Viszont, ha rendelkezik ezzel az ember és még véletlenül egyébként is előfizetne a GPRS Netre, akkor szvsz. megéri.
Próbálkoztunk, hogy hátha WAP-on keresztül is megy, de nem sok sikerrel. Arra jutottunk, hogy a Vodafone keményen szűri a dolgokat. -
engusz
veterán
Szerintem nagyon szenyók a WAP szolgáltatások. Igaz, nekem csak Vodafone-nal van konkrét tapasztalatom. De legutóbb le is mondtam. Előbb küldték azt az SMS-est, amiben értesítettek, hogy átléptem az adatkorlátot, mint azt, hogy át fogom lépni. Azaz előbb vontak pénzt, aztán figyelmeztettek, hogy vonni fognak.
Aktív témák
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen routert?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest