- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walacky
csendes tag
Mi sajna igen.
További folyományok: gar. szervíz (megállíítás alaplaphiba, új megrendelve), mald 1,5 hónap és sok telefonálás után csereutalványt megkérték Hollandiából, majd újabb 1,5-2 hónap (már Hollandiával személyesen felvett e-mail kapcsolat) elteltével megkaptuk a cserepapírt és a pénzecskénket.
Amire figyelj:
a, nem szabad őket "élni hagyni", az ígért idő elteltével nyaggatni kell őket,
b, ha garanciális a gép, lehetőleg ne add oda, vagy ha oda kell, készíts másolatot a számláról és a garanciajegyről. (Nálunk a MédiaMarkt kérte az eredetit - amit mi odaadtunk a szervízben a beadáskor -, a MSI szervíznek pedig a géppel együtt állítólag ki kell küldenie őket Hollandiába. Végül mégis Fehérvárról került elő - érdekes... Más kérdés, hogy ehhez is Hollandiába kellett emileznem)
Ami az adatok lementését illeti: a helyi szervízek csak postafiókok. a gépet csak a fehérvári Albacomp szervíz szedheti szét. A mi esetünkben a csere kiderülése után a heti szállítással haza hozattuk a vincsit, lementettük róla az adatokat, és visszaküldtük a következő szervíz járattal).
-
[KGR]
tag
Ennyire azért nem kell parázni.
Microsoft felpakolt valami update-et egy hónappal ezelőtt és azóta nekem is ezt csinálja.Az sp2 valamit javított rajta, de hibárnálásnál ugyanet van nálam is.
Hoppá félreértettem.
Szóval kikapcsolás után sem bootol fel rendesen?
Nekem azt csinálta a microsoft update után, hogy amikor kikapcsoltam, lekapcsolta a kijelzőt, de a gépet nem kapcsolta ki. A procit meg elkezdte 100%-on pörgetni. Egyszer nem vettem észre és annyira túlmelegedett a gép, hogy 10 percig be se tudtam kapcsolni.....lehet kiégett? -
Balázs1986
őstag
-
Balázs1986
őstag
Így kezdtem: "Biztosan sokféle és eltérő statisztika létezik..."
De akkor csak, hogy ne lehessen belekötni, legalábbis ebbe a két pontba ne
:
- A Laptopjavitas.hu adatai alapján
- Frissítve: 2008.08.27."A C szerviz hivatalos partner és Albacomp szerviz besorolásával is rendelkezünk. Cégünk továbbá Lenovo Business Partner minősítéssel is bír. Több gyártó termékeinek a garanciális javítását és átvételét, bővítését is a pécsi szakszervizünkben végezzük (Fujitsu Siemens, HP, Dell, Albacomp, CHS asztali számítógépek)."
Ettől függetlenül igazad van, nem véletlenül kezdtem azzal a fent visszaidézett sorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest