Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Peetee(tm) #16591 üzenetére
Azok átviszik a TTIK-ra a haverjukhoz (pl. hozzám is hozták anno)
De ha nincs nekik, akkor ahogy írtuk is, szervizben csináltassák. Akár egy minimális összegért egy közeli nem-gyári, de megbízható helyen.
Egyébként nálam is már csak porosodik az MSI, 4 és fél évig volt társam egy EX700 (17"), amiben a vga-t kicseréltem 9600M GT-re. Erős kis gép lett így. Csak eljárt felette az idő.
Az MSI-vel nekem az egyetlen bajom az anyagminőség. A műanyagja pár év után elfárad. Legalábbis a mattról ez a tapasztalatom, a fényes lehet, hogy másképp viselkedik. -
Balázs1986
őstag
válasz
Peetee(tm) #16589 üzenetére
A saját gépét egyébként a usernek is kutya kötelessége karbantartani, vagy ha nem tudja, megkérni valakit (szerviz
)
Egyébként a portalanítás pl. tipikusan nem egy garanciavesztéses művelet, nem is láttam még olyan matricát amit a hűtés szervizablakára ragasztottak. -
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #16585 üzenetére
Kutya kötelességük, takarítani a laptopot. karban tartani. Csak minket "buta magyarokat" átvágnak az egésszel...
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #16579 üzenetére
Én a 3ik msi-t nyúzom,és soha semmi bajom nem volt velük... Pizzu kollegának igaza van,rendszeres karbantartás kell nekik és kész. Most egy Msi gt627 gamer lapost nyúzok,és tökéletesen üzemel. pláne,hogy 2009-es vas. játékokat még a mai napig tökéletesen viszi,high beállitáson. akár nativ(1680x1050)-es felbontáson is. de néha ha elkap a hév a tv-n se hagy cserbe 1080p-be.. imádom az msi-t. Én az Asus-al vagyok így,hogy sz@r..
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Nos, én 6 év alatt a harmadik MSI-t nyüstölöm, jelenleg CX700-as-t, 2 éve, 17 collos, T6600-as proci, ATI HD4330-as video kari, van, hogy napokig megy folyamatosan, és atombiztos. Nekem csak csupa jó tapasztalataim vannak, lehet, mindhárom tipust kifogtam, jó értelemben. Rendszeresen játszom is, pl. MOHAA, de Fallout 3, New Wegas is szépen ketyeg közepes beállításon.
Elnyűhetetlen! És ár-érték arányban nagyon ott van... -
Pizzu
aktív tag
válasz
Nem db-ot kell nézni hanem %-ot
meg kell nézni hány db van a piacon és annak hány %-a hibásodik meg
így kapunk reális értéket
user sem elhanyagolható... pl rendszeres karbantartás
én csak annyit tudok mondani, hogy az APPLE a mérce
egy adott időt nézve mindegyik ugyanannyiba kerül -
nagynorbi
aktív tag
válasz
Peetee(tm) #2065 üzenetére
Azért szeretném feszegetni, mert pl. jó lenne ha útközben akksis üzemmódban az alaplapi vga üzemelne a 7600-as helyett, vagy pl. össze tudnám hozni a min proci feszt az azzal elérhető max frekivel, vagy pl. csökkenteni a mem feszt. stb... Namost ezekhez a beállításokhoz nincs opció a biosban. Ezért gondoltam, hogy jó lenne egy moddolt bios, hogy ezek a lehetőségek elérhetőek legyenek. Vagy esetleg rá lehet rakni a gépre egy másik alaplap biosát, ahol megegyeznek a lapkakészletek?
Üdv.: -
LALA_kiraly
őstag
válasz
Peetee(tm) #1968 üzenetére
Csak kinyílvánítottam a fényes kijelzőről a véleményem.
Különben te mit keresel még itt? -
copper77
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #1562 üzenetére
én voltam a ''szerencsés''
tönkrement?
végülis visszakaptam (amikor újra feléledt), egy átmeneti 2 hétre, míg lecserélték végleg
azóta hibátlan
máig nem derült ki mi volt a baj... -
csibor
addikt
válasz
Peetee(tm) #1574 üzenetére
És mit veszel helyette?
-
Skynet99
csendes tag
válasz
A 677 ben van BT?
Ha igen és tudod hogy kell bekapcsolni megírod?
Az őrületbe kerget lassan... -
Joey_the_man
tag
válasz
huh thx!!
nagyon sokat segitettél!
sejtettem hogy az akuval lesz valami... (270e ft utan mar nem éppen szádékoznék hutot+aksit venni bele)
nagyon koszi az infokat talan még annyit kérdeznék tőled ,mint egykori 677-s tulaj, hogy most ujra ilyen notit vennél-e? -
válasz
Peetee(tm) #1571 üzenetére
miért csak volt???
-
csibor
addikt
válasz
Peetee(tm) #1478 üzenetére
Nem akarja automatikusan beálitani alapértelmezettnek magát?Amikor régebben telepitettem rögtön lecserélte az IE6-ot alapértelmezettnek.
-
csibor
addikt
válasz
Peetee(tm) #1467 üzenetére
Na ja ha más nem ök,majd rengeteget fognak ártani a márkanévnek.
-
G@ß!
őstag
válasz
Peetee(tm) #1436 üzenetére
Te húzod a laptopot? Meg vagy huzatva???
Meséld csak el, hogy mit, és mennyire húzol?
Mennyit számít hőfokra az a Zalman cucc? -
válasz
Peetee(tm) #1427 üzenetére
elég sok mindent kéne elolvasnom s az időm kevéske
. amúgy olvasgattam már de teljes konkrét vélemény érdekelne
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1410 üzenetére
van valami FPS korlátozó progi... de nem emléxem mi a neve... De kb ez a lényege...
-
válasz
Peetee(tm) #833 üzenetére
Peetee(tm): szeretném megtudni milyen tapasztalataid vannak az msi m677x-es laptoppal?
-
G@ß!
őstag
válasz
Peetee(tm) #1407 üzenetére
Everest Ultimate Edition 3.00, 3.80beta semmi gpu hőm. jelzés
Pff... -
G@ß!
őstag
válasz
Peetee(tm) #1405 üzenetére
Egyet mondj már meg nekem: hol nézed meg a GPU hőmérsékletét, mert én sehol sem találom (NHC-be sem). MSI 655x
thx Gabi -
csibor
addikt
válasz
Peetee(tm) #1385 üzenetére
A 662-es kb ugyanaz teljesítményre, meg akku üzemidőre is,ráadásul olcsóbb,és xp is van hozzá.
-
csibor
addikt
válasz
Peetee(tm) #1385 üzenetére
nekem még nem kopik!Bár ez nem vigasztal téged.
-
aprofi
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #1336 üzenetére
Igen már nézte a linket, de hogy mások szavaival éljek itt ''nem lehet megtapizni''. Megrendeled, kiszállítják, és reméled a legjobbakat.
Bár az is igaz, hogy egy pixelhiba esetén ha személyes átvételt jelölsz meg - most mindegy melyik internen áruházat nézzük - nem igazán mondhatsz nemet, hogy nem veszed meg, mert a általában 3-5 rossz pixel a minimum ami miatt törvényileg indokolt lene. Most fejből nem vágom pontosan ezeket az hiba osztályokat.
A céginfónál még egy cím sincs mondjuk telephely vagy ilyesminek.
Most egyébként arra hajlom, hogy itt vegyem meg: [link], mert ez egy üzelt is egyben, és személyesen meg lehet tapizni, beszerelik a plussz ramot garanciavesztés nélkül. És az oldal forumán nagyon korrektül állnak az ügyfélhez.
Februál 19-én jövök meg a síelésből, majd akkor veszek csak laptopot, addig meg még informálódok.
csibor! Ha sikerült a bios frissítés informálhatnál, mert valszeg majd én is megjátszom.
A garnciával kapcsolatban csak annyival lettem okosabb hogy 2 év nemzetközi garancia van, tehát ezt feltehetőleg minden forgalmazó adja, de az
MSI márkaszerviz:
Rikvest Számítógép Szerviz Kft.
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 24.
Tel.: +36-1-273-2000
Fax: +36-1-273-2020
Kapcsolattartó: Lőrincz Balázs
E-mail-cím: rikvest@rikvest.hu
Web:www.rikvest.hu
amiről itt a fórumon már olvastan egy pár negatív hozzáállást, azt hiszem egy acer notebook ramhibájával kapcsolatban. -
Pompi
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #1337 üzenetére
Ok-ok. Az az MSI Live Update - ezzel tényleg egyszerübb.
Mondjuk aki ért hozzá a másik se ''szerencsétlenkedés'' -
Pompi
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #1334 üzenetére
Bios csere - Windows update. Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Ha jól látom csibornak 670-ese van. Ehhez BIOS-t innen lehet letölteni: [link]
Az innen letöltött zip file-t kell kicsomagolni és egy boot cd-re menteni. Ezzel a cd-vel elindítani a gépet majd elindítani a .bat file-t. -
aprofi
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #1329 üzenetére
Mondjuk az Aqua nem túl felhasználó barát. Írtam nekik e-mailt, hogy milyen ram van az általuk forgalmazott 670x-014-ben, de hát azt nem tudják nézzem meg a gyártó honlapját. Megkérdeztem mi van a nemzetközi 2 év gariva. Hát biztos úgy van ők nem tudják, ők annyit vállalnak mint a gyártó. Kérdem még, be tudják-e építeni a +512 ramot, hát az sajnos nem lehetséges:
Magyarul, nyitottak egy webáruházat, feltűnően olcsón adják a cuccokat, és nincs mögötte szolgáltatás, csak egy termék. Megrendeled megkapod, ha nem tetszik így jártál.
Tegnap éjfél után az én általam nézet M670-es a PCX-ben olcsóbb lett 2-3 ezerrel.
Nézzétek, meg hátha a 655x-is olcsóbb.
Bár a január-február erről szól (ellentétben a karácsonnyal). ''Nincs az embereknek pénze'', az árak meg zuhannak. Remélem ez így is marad februárig míg megveszem.
Ha az egyik üzlet lejebb vitte az árat, akkor valszeg a nagyker is, és a többi forgalmazó és követi. -
aprofi
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #1319 üzenetére
Most sem lett sokkal tisztább a kép, mert az általad belinkelt oldalon 533 Mhz-es ramokkal hirdetik, a PCX-en meg 667-essel.
Egyébként azt elképzelhetőnek tartom, hogy hol 533-assal, hol meg 667-essel árulják, esetleg az üzletben fű alatt kicserélik a gyári 667-est 533-asra, mert ''kell otthonra a saját notiba'' címszóval, de azt értelmetlennek tartom, hogy DDR I lenne benne, hisz az nem lábkompatibilis a DDR II-vel, és többe kerül a leves mint a hús, mármint kétféle memória foglalatos alaplapot gyártani, mert gondolom olyan nagy mennyiségben mint amennyit egy notebook gyárto veszi a ramokat nem lehet nagy árkülönbség. -
Pompi
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #1302 üzenetére
-
lexusmsi
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #1252 üzenetére
Azzal mükszik, csak az SCM nélkül nem megy az OSD kijelzés.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Peetee(tm) #1248 üzenetére
na de én kint a kertben napozás közben is szeretnék néha netezni
-
Krystal_s
addikt
válasz
Peetee(tm) #1241 üzenetére
előrejelzések szerint idén nyáron 40 fok körül is lesz a hőmérséklet
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
terhelésnél nem alapon , az alap az kb 38-39fok
-
dexter7891
csendes tag
válasz
De zavar. Pláne játékoknál mikor pont a kezem alatt melegszik! Meg persze az élettartamnak se tesz jót!
Nem tudom mi lehetne a megoldás?!
A notihűtőknek én nem sok értelmét látom, szerintem nem hűtenek annyira, hogy megérje használni!
Én már gondoltam arra is, hogy a beszívott levegőt kéne valahogy szobahőmérséklet alá vinni és azzal megkönnyíteni a hűtés dolgát.
Valkainek valami ötlet ennek a megvalóítására!?!
A nyárra tényleg ki kéne találni valamit mert megfő a drágaszágunk! -
dexter7891
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #1238 üzenetére
Nekem is ad ki néha furcsa hangokat a hdd, de eddig még nem volt baja.
A melegedésről annyit, hogy nekem kb 82 fokos max terhelés mellet, de minden mérőprogram mást mutat, mint ahogy már előttem is írták okosabbak.
Reménykedjünk hogy mostantól csak hűvös nyarunk lesz!!!!!!!!! -
Biznisz Elek
senior tag
válasz
Peetee(tm) #1238 üzenetére
82 fok volt a max , a hdd meg nekem is megy csak zavaro ez a hang
-
Rover623
félisten
válasz
Peetee(tm) #1225 üzenetére
Notebook teszteket a PH!-n általában Renwick szokott csinálni...
Küldj neki privit:[link] -
Rover623
félisten
válasz
Peetee(tm) #1209 üzenetére
Nem szoktam félrebeszélni...
-
Rover623
félisten
válasz
Peetee(tm) #1201 üzenetére
Vagy csak azért mert esetleg kombinált vonalszintű és optikai digitális kimenet...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1192 üzenetére
dehogy zavarsz, csak néha mintha nem arra válaszolnál, mint ami kérdést feltesznek. ebben a kérdésben pl ugy emléxem nem a GO7600 lett leszólva, főleg hogy erősebb mint az X1600... De a LÉNYEG, hogy neked írtam hogy valszeg nem ez volt a kérdés, és nem a kérdésére válaszoltam, csak neked írtam. Figyelmetlenségek előfordulnak, most nincs időm visszaolvasni ki nem figyelt eléggé... NEM SZOKÁSOM KÖTÖZKÖDNI. és nem is tartom magam kurvára okosnak.
Egyébként a fórumon erre a normális hozzáállás:
A: nem a kérdésre válaszoltál
B: tudom, nem is arra akartam
A: akkor okés, csak megjegyeztem -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1189 üzenetére
na most megint nem azzal hasonlitottál szerintem amiről redetileg szó volt... Egyébként a GO7600 kicsit erősebb mint az X1600, viszont az atinak szebb a képe... A tükröződéseknél látszik igazán. Ez azonban lehet megint elhanyagolható szempont. Egyébként kinek a pap, kinek a papné. Mikor én vettem november végén akkor 677et még nem lehetett sulinetben venni, mert lehet az lett volna egyébként...
Az enyim kipróbálható holnap vizsga utántól...Utána már - elvileg - ráérek...
-
Ganger
aktív tag
válasz
Peetee(tm) #1174 üzenetére
hát nem tudom 655-ben csak a grafika jobb ahogy néztem
látott valaki valamilyen üzetben 655--öst ahol meg lehetne tapizni?
megnézném azért -
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #1149 üzenetére
hát zalman kéne, csak nagyobb
szal kivárok
vagy esetleg 1x felugorhatnék megnézni a tiedet élőben, h milyen h kisebb a hűtő? mert képek alapjan necces h bejon e esztétikailag is.
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1128 üzenetére
noti: igen, mert nincsenek rajt kristályok, ebből is volt a félreértésed a másik topicban
videokari: az a jó eset ha kicserélik. Szerintem jól jártál, én csak elmondtam mi lehetett a gond. -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1119 üzenetére
hm... ez a video leégés... túlhúzás, tönkrement venti vagy elégtelen ház-szellőzés következménye lehetett, és ezek egyike sem garis... Illetve a coolerprobléma az az...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1121 üzenetére
ja és a notid szerintem nem crystal collection...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1112 üzenetére
ez a dolog azért így nem igaz, ezek csak pár notit tesztelnek, átfogó noti-video teszt: [link]
-
_core
aktív tag
válasz
Peetee(tm) #1112 üzenetére
A tablazatban el van irva az eredmeny de alatta a kepen mar jo.Tablazatnal 1745 pont a kepen pedig 2317 pont lathato.
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1104 üzenetére
közben megint elolvastam - az ATi gyárt(ott) saját videokarit is, nem csak csipet. Csak a félreértések elkerülése végett...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #1096 üzenetére
Nem. Ezt is írtam.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #1093 üzenetére
Leírtam nézd már meg légyszíves! Nem véletlenül van egy link a hozzászólásomban!
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1093 üzenetére
majd segitek vizsga után, ha hazaérek...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #1045 üzenetére
Peetee(tm) légyszíves tanulj meg linkelni! [link]
Továbbá a MOD gomb használatát is javaslom, itt tudod a hozzászólásodat 5 percig módosítani postolás után - ha elrontottál valamit ill. ha rájöttél, hogy még mondani szeretnél valamit (akár másnak). -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1084 üzenetére
Ennyiért szerintem nekem is Zalman lesz...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1087 üzenetére
például arra amit most csinálsz/csinálunk - offtopic - nem tartozik a topic témájához a hozzászólás, illetve amit éppen írsz...
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #1085 üzenetére
állitsd off topicra a cuccost mikor irsz
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1082 üzenetére
addig örülj
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1075 üzenetére
Hejej... 3 nap cseregari azt jelenti, hogy 3 napig visszaviszed, egyből csere. A további időben javitás van, ami meghaladhatja a 10 munkanapot, viszont ha 3 nap alatt elromlik, teljesen ujat kapsz... Ez általáános egyébként a műszaki cuccoknál...
Nem tűnsz túl tapasztaltnak ilyen téren...
Jogszabályokat most nem keresek rá
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1073 üzenetére
bár dolgoztam szervizesként régebben számtech cégnél, azért a notimat egyelőre nem szedem szét
Egyébként az enyim is ilyen, a gyár szerint legalábbis.
Amit kifogásolok, az az, hogy a procinak a hűtése hőcső és ennyi... Nincs hozzá venti, ami szerintem azért nem ártana... +1 luk, +1 venti... egyből nem menne 70 fok fölé...
Na de nem én vagyok a hardverösszeállító... -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1066 üzenetére
neked szerintem felesleges a nagyobb... az az 1,6os kb 4200+ nak felel meg asztaliban... vagy 3800+nak, de a lényeg hogy így is jóval erősebb mint azt 2 éven belül ki tudnád hasznélni, másik meg hogy nem tudod eladni a régit... Ja és nem tudom a jen árfolyamát...
Még én gondolkoztam rajt, hogy esetleg csere x2-re, már ha tudja az alaplap, de nem néztem még utána, mert tanulni kell sajna... Majd ezt is megnézem, de egyelőre tuti nem lesz csere...Akkor sem ha lehet, ha nem akkor meg főleg ...
-
szamó
tag
válasz
Peetee(tm) #1070 üzenetére
Ok ok igazad van munka közben irogatok és azért elrontottam ,sok vacak dvdt meg tv javítok közben néha tüzet okádnak
-
szamó
tag
válasz
Peetee(tm) #1065 üzenetére
Ja elfelejtettem mondani hogy msi 667x, most egy IBM R40 van az hideg
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1058 üzenetére
előfordulnak ilyen dolgok...
Lényeg hogy tudja...
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #1053 üzenetére
1000meg 1 köszönet!
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1044 üzenetére
na de hol volt ez 8400?
Mert ennyiért én is veszek... Bár ez a hol van hol nincs venti azért annyira nem jó, jobb lenne ha ott is lenne...
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #1051 üzenetére
thx
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #1048 üzenetére
illetve szeretnem meg megkerdezni toled, hogy milyen coolpadaket találtál még amik frankónak tüntek neked?
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #1041 üzenetére
hella
elöször is köszi a tapasztalatokat, masodszor pedig én is örülnék képnek ha majd meg tudod oldani vmikor.
harmadszor: nekem 655öm van, az szted nem lenne gaz, hogy ahol a szivo fentim van oda mar pont nem fuj semmit???(mert ez eléggé hátul van, szal esélytelen, ott mar nem latok lukakat a zalmin
üdv -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1041 üzenetére
Páff...
Rossznak semmiképp sem mondható, de én mondjuk kicsit jobbra számítottam...
Feltehetnél esetleg egy képet az összhatásról... Vagy kettőt
Én még gondolkozom, megér-e nekem ennyit... -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1015 üzenetére
játssz egy órát, és néha alt+tab-bal lépj ki. Nézd meg így hány fok, és ird be
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1009 üzenetére
látom nem érted... mind2 engedélyezett, a felsőt csak be kell nyomni és azt is használhatod...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1005 üzenetére
www.kepfeltoltes.hu, és utána linkeld ide be
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1006 üzenetére
egymás alatt van a kettő, asszem felül a PCIMCIA, alul meg az expresscard slot.
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #998 üzenetére
Nocsak, mégsem hétfő?
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #992 üzenetére
PC Card Express az nem PCI-E.
De hasonló. Egyébként a kütyüknek, amit irtál van topikjuk is, ott is erről ment a sóder... Egyébként amiket linkeltél, azok abba csatlakoznak...
Belső PCI-E slot elvileg van, csak nem úgy, ahogy egy asztali gépben... -
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #998 üzenetére
várjuk, várjuk
-
Alg
veterán
válasz
Peetee(tm) #979 üzenetére
nekem elég, Szolnok-BP vonalon vonatozok, az is kb. ennyi
Ha több aksiidő kellett volna, lemondtam volna a játékról és vettem volna valami fémházas S szériátVagy HP-t.
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #973 üzenetére
Ez hidd el, nem a sima 677x-re van.
Nem toom mióta számít egy 250ezres noti luxusnak... szerintem sose.
A kristályos változat a giccses. Arra írták. Az összes többit is. Szóval felesleges ezen fennakadni
A hűtőre meg már nagyon kíváncsi vagyok...
[Szerkesztve] -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
Peetee(tm) #966 üzenetére
elrontottam, mert ezt: ''USB közelsége egymáshoz'' a negatívumokhoz akartam írni, bocsesz
-
szamó
tag
válasz
Hú! Köszi a gyors választ.
Én legtöbbször 220V-rol üzemelem az aksi nem lesz gond.
Ha nem játszom ezekszerint nem melegszik?
A hang az zavarni fog, de valahogy kibírom.
Az lenne a kérdésem hogy a ház strapabíró e, mert azért fogom hordozgatni rendesen ? És mégegy a kijelző nyithatósága ill. erőssen tart e?
A hűtőt én is megveszem ha bevállik.
Írtatok Wlan gondokat, nekem az Ibm vel sose volt remélem itt sem lesz.
Tomi
Ja én az asztali gépemhez vettem Zalmann hűtöt a videokarihoz és ott hiperszuper lett és nagyon csendes is.
[Szerkesztve] -
blaswork
tag
válasz
ha megveszed a zalmi hűtőt, légyszi irj majr rola tapasztalatokat, sztem többünket érdekelne.
kösssszeeeee -
csibor
addikt
válasz
Peetee(tm) #963 üzenetére
Egyébként nem valami takarékos az enyém 670X,ugyananyit bir mint a céges F&S 1650G cerkával.
-
csibor
addikt
válasz
Peetee(tm) #960 üzenetére
Mert igy olcsobb
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #955 üzenetére
vehetsz nagyobbat
-
szamó
tag
válasz
Peetee(tm) #943 üzenetére
Sziasztok!
hanem 677-em, de nekem is folyamatosan azt írja hogy kapcsolodva van a 1394. sztem semmi ígond nincs vele, nem vettem észre hogy lassabbb lenne a gép, és nem is befolyásol semmit..
Szerintem ez a firewire csatlakozo -
FefeeX
veterán
válasz
az asztalimban az audigy firewire portja is azt irja ki hogy csatlakoztatva...
Szóval az valószínűleg valóban nem okoz problémát... Max az akksit eszi...
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #945 üzenetére
jah, semmi gond énse azért irtam, csak sztem azt is probalja ki,mert hatha segit.
nincs harag, még a gondolata se merült fel!!!! de kössz a reakciót!
úgy nez ki ez az MSI-s télleg végre 1 NORMÁLIS fórum lesz (lett)!!!
további szép napot mindenkinek!!! -
blaswork
tag
válasz
jo, lehet h nem csak ez lehet a baja, nem vagyok akkora mayer, csak 1tipp hatha segit
-
poklacsek
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #934 üzenetére
Ööö, most így hirtelen nem találom. Az amerikai típusnévvel működik a link (M655 esetén MS-1039), M677-et nem láttam, úgy tűnik nem forgalmazzák az usában: [link]
Próbáld kinyomozni, hátha mégis. -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #922 üzenetére
ez azért kicsit sokba kerül, erre még rá kell edzenem a pénztárcámat... Addig meg használom így... Tesztet olvastam róla, google-ben kerestem, és nagyon jónak bizonyult a cucc... csak hogy ennyit megér-e ugyebár... ezt majd az idő eldönti...
A másik a topic, ami elhalt...Mivel írtál bele, nem halt el, csak nem ír bele senki... Nem lesz vele semmi különös, ha valaki arra jár, elolvassa, esetleg beleir valamit...
Nincs más hátra, mint ebben az új évben jó éjszakát kívánniSzal jóéjt mindenkinek...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #913 üzenetére
Hol láttad azt a Zalmi notihűtőt és mennyiért, amiről kb 2 hete volt szó? Mert úgy döntöttem, hogy nekem kellene... de mondjuk a határ az 10k...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #914 üzenetére
igaz... lekaptam estére az akksit. Nem volt a gépen majdnem 2 napig, és láss csodát, rárakom, 100%... Szóval szerintem ha nem használjátok az akksival, ne hagyjátok rajt... És igen, a 220as töltő szívta le nagyon...
-
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #839 üzenetére
Köszi Csibor és Peetee. Főleg Csibor megközelítése tetszik...
Esetleg van valaki aki már találkozott (esetleg vásárolt) L735-öt?
Az dobjon meg egy véleménnyel...
Thx -
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #803 üzenetére
Peetee(tm): úgy néz ki h egész jó lesz a rendszer a dotnetfx3.0 felrakása után. köccccce szépen a help-et
ha ez masnak is segit: msi system controll torolve, fent van: dotnet3.0, ati tray tools 1.2.6.964 meg catalyst legujabb meg (most már) NHC (és még muxik is, jejee) és igy jo is meg gyors is meg dynamic is, meg.. meg még az akksi is egész sokat kezd el birni...(min fenyerovel filmnezes boven >2ora) LOOOLLYPOPhurrrá
szoval elértem arra a pontra végleg ajanlani tudom mindenkinek ezt a masinat a kis bibijeivel eyutt is!! kijelzo azért nem annyira ratyi (érdekes modon nalam mar nem a fehér hanem a fekete a zizis...na h ez mitol lehet? ujabb driver??)
és kezd a szivemhez nőni. mindenki tessék ilyet venni
thx mindenkinek a segitséget!!! -
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #813 üzenetére
van msi syscontrol fent
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #807 üzenetére
most kerdes mirol is beszelunk
a vga frekvencia modositasrol vagy pedig arrol h nem mennem nalam normalisan az nhc everest ipusu dolgok..
ha (1) akkor : beletorodtem h csak restartonként vált
ha (2) akkor : az vh sztem naon nem catalyst gond -
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #805 üzenetére
elvileg a legujabb sztem de nem a catalysttal van a gond..
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #803 üzenetére
hat egyelore vegyesek a tapasztalataim
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #799 üzenetére
felment a 3.0 kivancsi vagyok az eredmenyre..
MAS: eddig szepen muzsikalt a vga frekvencia valtogatas a catalyst/powerplay beallitasok alapjan.
ugan a NHCnél bepippantottam h most is igy legyen, de ehhez most mindig restartolnom kell, sima halozat radug/lehuz-ra nem valt frekit. ez vaj mitol lehet? -
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #797 üzenetére
ujratelepites mar megtortént, semmi javulas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged