- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
Bpeter91 #16440 üzenetére
Én nem vagyok híve az "univerzális" dolgoknak. Töltővel is volt tapasztalatom és nem pozitív.
Mondjuk az a széria, mint később megtudtam, nem épp a legjobb volt. Ennek ellenére se lebeszélni, sem pedig rábeszélni nem akarlak.
Megfelelő csatlakozót valószínűleg találsz a csomagban, bár jó lenne tudni milyen laptopokat támogat. A feszültséget elviekben egy többállású kapcsolóval állíthatod majd.
Jónak biztosan jó, csak kérdés meddig bírja és hogyan melegszik.Szerk.:
Erre például egy hardveraprós hirdetésben leltem rá. -
Bedczooo
tag
válasz
Bpeter91 #15166 üzenetére
Újonnan brutál áron vannak, mert beragadt készletről van szó!
Pld: ZM-82 36K, ZM-87 65K.
Használtan, próba garral lehet kapni, az általam leírt nyomott áron.
Sajnos a QL-62 ára is hasonlóan esett, vagy is használtan nem adnak sokat érte.
Én a ZM-87-est annó fél éve 36K-ért vettem és inkább vissza cseréltem a QL-re.
A VGA nem cserélhető és nem bővíthető, ezért is írtam hogy igen kár érte.
Be lehet szerezni kűlföldről, de ritkán van eladó CPU jó áron.
Lehet hogy be tudok szerezni egy ZM-80-ast kb 13-14K körül.
Amerikából, vagyis a napi dollár és forint ingadozás miatt labilis az ára.
A Hybrid SLI lehetséges, de mivel nincs hova dugni a kártyát ezért lehetettlen is egyben!
Nagyon hasonló a VR630, a VR620-ra, sőt ki lehetne cserélni az egész alaplapot is és akkor lenne minden főldi jó HDMI, VGA, eS-ATA, stb...
Csak az INTEL rendszer, amit ki nem állok, világ életemben AMD gépem volt! -
Bedczooo
tag
válasz
Bpeter91 #15162 üzenetére
Turion Ultráig bármit bele lehet rakni, de csak a SI, RM, QL, ZM S1g2 szériából!!!
Most nagyot estt a széria CPU-inak az árai.
Jelenleg egy RM-70 8-13K, egy ZM-80 10-16K.
Mivel a Turion Ultra dicsekedhet 2X1M másodlagos gyors tárral, ezért ezeket érdemes megvenni.
A ZM-87 és a társai, több mint 1800MHz-en ketyeg a HT, azt nem érdemes beletenni, mert nem megy a gyári 2200MHz-en!
Sajnos a csipkészlet a ludas. NV.Kár hogy kispórolták a VGA bővítési lehetőséget.
A helye meg van, de a csatit nem forrasztották rá a nyákra és a hűtést is kispórolták.
Úgy mint a HDMI-t és az enyémbe utólag lett belerakva a Bluethoot is!
Ha a HDMI és a VGA bővítés meglett volna, akkor brutál gép lenne!!!Nem a CPU a gyöngéje a gépnek, inkább a VGA IGP, ami a rendszer mem.-ből csippant.
Ezért ratyi a játékra.
A feleségemnek egy ACER 5738 ZG van és 3X gyorsabb a 3D Markt06-ban!!!
Csak azért mert egy normálisnak mondható VGA van benne DDR3 RAM-mal.
Egyébként hasonló kaliber mint a VR630, de van HDMI és egy ATI HD4570 VGA!!! -
Bedczooo
tag
válasz
Bpeter91 #15160 üzenetére
Nagyon szerettem volna egy kicsit játszani a Shift-el, ezért is szántam rá ennyi időt.
Nekem is QL-62 van a gépemben, mert rá kellet jönnöm hogy hiába a jobb CPU (ZM-87), sajnos nem javít sokat a játékon.
Az integrált VGA és a videó RAM korlát szab határt.
Elképzelhető, hogy a te gépedben egy kivételes NV77 került.
Mert ugye, mint a CPU-k, az integrált VGA is lehet, jobb és rosszabb széria is.
A töredezés mentesítés nem számít nekem mert SSD HDD-m van.
Megpróbáltam "szűz" ujra rakott Win után is és a probléma továbbra sem oldódott meg.
Nem is zavart volna ha néha akadt volna, de sokszor másodpercekig állt a kép beragadt hanggal.
Azután meglódult, kezelhetettlenűl, mint egy gyorsított felvétel.
Ezek a szituk miatt nem Shift-elek.Egyébként a K10 STAT és az NV system tools 6.05 segitségével a QL-62 2300MHz-en 1.1V-on gyönyörűen elmegy és max. 87 fokra fut fel a hő.
Csak játéknál, eszközölöm a dolgot.
Még jobb mint egy RM, mert így 2000MHz HT-n és 383MHz-en a RAM CL6 (CL5-5-5-ön ketyeg!!!)
Prime95 teszt lefutott, hiba nélkül! -
Bedczooo
tag
válasz
Bpeter91 #15150 üzenetére
Nekem az NF SHIFT elég gyatrán ment a VR630-on. Minden alapon volt és akkor is későn reagált a kormányra, ha sok autó volta a pályán lelassult a játék, stb..
Pedig Turion Ultra ZM-87 volt a gépben, DDRII 800 4GB RAM, vagyis minden max.
Ja és a VGA 500MHz-en.Ennek ellenére egy rakás sz@r volt, játszani rajta.
Elment a játék de, egyáltalán nem volt élvezhető, még ablakos beállításban sem.
Win7 Ultimate 32 Bit op.rendszeren, a 2006-2009-es játékok még el döcögnek.
Kedvencem a F.E.A.R 2 3D szemüveggel! (NV system tool 6.06 segítségével).
A Need for Speed HD is nagyon tuti, szintén 3D-ben. -
válasz
Bpeter91 #15150 üzenetére
húzzátok fel az oprendszert tiszta alapra - telepítés előtt formázni kell a merevlemezt/partíciót -, utána a szükséges gyártói illesztők fel, és kiderül, hogy megoldódik a probléma, vagy sem...
a szerviz ilyen szinten/esetben szoftveres problémákkal nem foglalkozik - pláne, ha oprendszer nélkül lett vásárolva a noti! -
válasz
Bpeter91 #14953 üzenetére
az everest szerint sok olyan dolgot támogatnak a gépek, amit a valóságban - a gyártó döntése alapján - nem mindig... (hivatalosan a leírásban ez opcionális jelzővel szerepel!)
a funkcionális gombok működéséhez kell a system control manager alkalmazás, amit a noti letöltési részlegében megtalálsz!
a mikrofonnak alapban is működnie kell, csak chipset és audio illesztés kell a megfelelő működéshez!
bluetooth modul nem biztos, hogy van benne - a pontos típus alapján lehet megmondani -, az előkészítés még kevés... ha esetlegesen van is benne, de a bekapcsolásához szükséges funkciógomb nem működik - például a(z) scm hiányában -, akkor bekapcsolás nélkül viszont telepíteni nem tudod bluetooth illesztőjét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest