- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz
Bedczooo #17179 üzenetére
Én tegnap este ezen az MSI Live Update-n is behaltam...mindig csodálkoztam, hogy állandóan ott vannak ugyanazok a frissítések. Rájöttem, hogy ez a f....talicska nem telepíti fel, csak letölti és beteszi a Live Update mappájába....Hihetetlen. Nekem Lenovo van, és a SolutionCenter letöltés után fel is teszi. Vagy a régi Asus laptopom is...
Viszont, mivel erre most jöttem rá, tehát ezelőtt a Live Update által letöltött frissítéseket nem telepítettem fel, akkor mégsem az egyik illesztőprogram frissítése barmolta el a Turbot és ECO-t. Hacsak nem valami Windows Update által letöltött cucc volt. Mindegy, lehet hogy majd újra is telepítem az egészet, mert én hülye Win7 Ultimate-t tettem fel anno...tök fölöslegesen. Elég lassúcska...elég lenne egy Prof.Amúgy ilyen jellegű problémák nem voltak. Mindent felismert és telepített. Meg mondom, az ECO az mindig működött, csak a Turbo volt szeszélyes. Néha igen néha nem.
-
Pizzu
aktív tag
válasz
Bedczooo #15749 üzenetére
hűtőben tartás:
egyszerű a magyarázat, hisz kémiai folyamatok mennek végbe az akkuba
ezt a reakciót (ahogy kémia órán is tanultuk) hőmérséklet csökkentéssel tudjuk lassítani/megállítanihidegben azért nem jó használni az akkut mert nem bírja leadni a teljesítményt
melegben meg túlmelegedhet sőt fel is robbanhat!töltés: 10% alá nem mehet a töltöttség mert az úgy nevezett memória effektus lép fel
10% és 100% között bármikor tölthetőli-ion akku megfelelő használat mellet kb 3 év kb 70%-os lesz
míg a li-pol akku akár 6 év is lehet (ez nagyon érzékeny az alacsony töltöttségre)soha ne úgy ápoljátok az akkut, hogy terheléssel (stabilitás teszt) én mindenkinek azt tanácsolom alvó állapot vagy ha az USB nem kapcsol ki akkor egy LED lámpa a legideálisabb ami akár 2-3 nap is lehet
-
Colonel993
senior tag
válasz
Bedczooo #15283 üzenetére
Köszi a választ Bedczooo
Nagyjából azt kaptam amire számítottam... mostmár nincs kételyem
Az esetlegesen még érdekelne hogy milyen Procikat tudok beleszuszakolni a gépezetbe úgy hogy működőképes is legyen és nelehessen tojást sütni a Laposon mert forrósodna ezerrel... (r-gó; nembírja a hűtés)Üdv: -Gábor-
-
zombei
aktív tag
válasz
Bedczooo #15246 üzenetére
Ramok 800-asok ,mivel már cseréltem őket.Az RM-72-őt 6,5e-ért venném.
Hűtés nem tudom bírná e mivel mostani SI procival
terhelés nélkül : CPU 63 (dióta 68) GPU 65
terheléssel : CPU 68 (dióda 74) GPU 72-75
Szerintem ez így is elég melegnek mondható. (új pasztázással)
Nem tudom ,hogy a nagyobb proci nem e melegedne túl. -
Zaher
csendes tag
válasz
Bedczooo #15175 üzenetére
Üdv
Igen lehet a win7 32bites lesz a legjobb de holnap kapok gyári xp-t az is jó lehet....de mondjuk a 32bites win7en se lesz jó az 5.1-em az gáz nekem...ugye külső usb-s hangkarival..
illetve kinek melyik jött be jobban..nekem eddig xp jobban bejön persze a win7 szép és jó csak nekem lassú..üdv
-
Bpeter91
csendes tag
válasz
Bedczooo #15163 üzenetére
Mondd hogy újonnan lehet kapni procikat.
Megköszönném ha egy két beszerző hely linkjét megadnád pm-ben. Mindenképp szeretném ezt a procit valami izmosabbra cserélni. A videókártya lehet gyengécske, olyan 8200 és 8400 között mozog csak 9000es széria alatt.
De szerintem a laptop árához képest nagyon is jó bele.
Néztem hasonló árban gépet
hát egyik sincs ennek a közelében
Intel GMA 4500MHD... XD ez volt a legjobbXD amit legalábbis találtam xD
Egy kis eltérés, most akkor a hybrid SLI lehetősége benne van a gépben, de nincs?XD -
Bpeter91
csendes tag
válasz
Bedczooo #15159 üzenetére
Hali!
Nem tudom hogy csináltad, nekem AMD Athlon X2 Dual-Core QL-62-es van a laptopomban szintén 4gb DDR2 memóriával bár csak 667Mhz, és egy Nvidia 9100M G videókártya 450Mhz-es maggal. Nálam időben reagált mindenre, bár a játék maga 22-23fpsnél többet teljesen alacsony felbontásban nem produkált.... sőt még a teljes képernyős módot sem engedte... pedig azzal szerintem kicsit jót tettünk volna a géppel... nah mindegy. Ismerősömnek is VR630X-e van és nem értem, de neki is rosszabbul futnak a játékok mint nálam... Az is igaz hogy én optimalizáló programokat is használok, töredezettségmentesítek stb -
nagypasztor
tag
válasz
Bedczooo #15139 üzenetére
És szerinted akkor előfordulhat, amit mondtam, hogy kiégett az alaplapomon a webkamera csatlakozója?
Hol tudom egyébként megnézni, hogy hány wattos a procim? Szét kell szednem hozzá?
Nekem TL-52es van benne, és az a baj, hogy pl ha játszom vele, akkor nekem is képes 76-78 fokra felmenni! Tudok esetleg valamit javítani a hűtésemen? Lehet, hogy be kell ruháznom nekem is egy hűtőpadra, hogy ne menjen tönkre? Mert csak meg lehet ezt a tönkre menetelt előzni!Ha szétég valami, akkor hűtéssel! Meg gondolom nem szabad babrálnom a videókártyámat sem (program-tuning)! Lehet, hogy az tette be a kulcsot? Mert volt egy idő, hogy feljebb húztam!
Amúgy mit jelent az NV?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest