Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stylie

aktív tag

válasz Sz.Miki #12809 üzenetére

Köszönöm :R

Én is remélem, hogy minél hamarabb megoldódik, és pozitív vége lesz a történetnek.

Akkor holnap még a fogyasztóvédelemhez is betelefonálok, bár már elolvastam a panaszfal.hu-n levő MSI fórumot végig, írtam is már oda, és már válaszoltak is.

Meglátjuk mi lesz, holnap szerintem újra jelentkezem. :)

• Stylie

aktív tag

válasz Sz.Miki #12799 üzenetére

Hát azt gondoltam, hogy valahogy erre megy ki a dolog, hogy pénzt nem akarnak visszaadni, különben nem ajánlotta volna fel azt a lehetőséget, hogy bemegyek és beszámítják amit kapok cserébe, és a különbözetet vagy én fizetem, ha nagyobb értékűt választok, vagy ők ha kisebb értékűt. De ez a történet, amit a csóka leadott nekem, hogy azt a kft-t felszámolták, és hogy ők csak a boltot vették meg, meg a notebookzone nevet megtartották ( elnézést a reklámért :DDD ) és ugyanúgy laptopokkal foglalkoznak, az csak egy dolog...itt már furcsa volt nekem a dolog, aztán rákérdeztem a mostani cégnek a nevére, de még a nevét se értettem normálisan, mert olyan hülye neve volt. Akkor most ezek szerint biztos hogy hozzájuk is fordulhatok? Mert ez az egész olyan hülyén van megcsinálva, meg a törvények, hogy ki se lehet menni az egészből...

Ja igen, jut eszembe a törvényekről...volt itt a fórumon pár link, ami arról adott tájékoztatást, hogyha 30 napon belül (aztán volt vita erről, hogy most ez naptári vagy munkanap) nem tudják megjavítani a készüléket, akkor automatikusan csere, vagy jóváírás, ilyenek lépnek érvénybe. Nos ugye, amikor május 27.-én leadtam a laptopot, és 1 hónap múlva odatelefonáltam, hogy mi van már, meg hogy letelt a 30 nap, és akkor mondta, hogy elvileg a rendeléstől számított 30 nap számít, és mondta, hogy 18.-án rendeltek hozzá alkatrészt (ekkor akadtam ki nagyon). Akkor most hogy van ez az egész?? :F Meg ugye a 3. főalkatrész cseréje megtörtént, utána már a 4.-nél is az előbbiek lépnek érvénybe, és mint most kiderült hétfőn, amikor leadtam a kirendeltségen, ahol egy emberke megnézte, és azt mondta, hogy alaplap csere lesz, és már ott is mondták, hogy akkor ez valószínű, hogy jóváírás vagy csere lesz. De közbe amikor múltkor beszéltem a szervizvezetővel, az meg mást mondott, már nem is emlékszem, hogy mit. Most akkor ez is hogy van? :F

Komolyan mondom ez az egész úgy meg van bonyolítva, hogy az nem igaz. Nagyon elegem van már ebből az egészből, szeretném már befejezni. Visszakapni a pénzemet, venni egy megbízható, erős gépet valahonnan, mivel olyan nincs a notebookzone-nál, amit megfelelne nekem.

Még a végén az informatikát is megutálom :(((

Új hozzászólás Aktív témák