Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
válasz
Sz.Miki #12809 üzenetére
Köszönöm
Én is remélem, hogy minél hamarabb megoldódik, és pozitív vége lesz a történetnek.
Akkor holnap még a fogyasztóvédelemhez is betelefonálok, bár már elolvastam a panaszfal.hu-n levő MSI fórumot végig, írtam is már oda, és már válaszoltak is.
Meglátjuk mi lesz, holnap szerintem újra jelentkezem.
-
Stylie
aktív tag
válasz
Sz.Miki #12799 üzenetére
Hát azt gondoltam, hogy valahogy erre megy ki a dolog, hogy pénzt nem akarnak visszaadni, különben nem ajánlotta volna fel azt a lehetőséget, hogy bemegyek és beszámítják amit kapok cserébe, és a különbözetet vagy én fizetem, ha nagyobb értékűt választok, vagy ők ha kisebb értékűt. De ez a történet, amit a csóka leadott nekem, hogy azt a kft-t felszámolták, és hogy ők csak a boltot vették meg, meg a notebookzone nevet megtartották ( elnézést a reklámért
) és ugyanúgy laptopokkal foglalkoznak, az csak egy dolog...itt már furcsa volt nekem a dolog, aztán rákérdeztem a mostani cégnek a nevére, de még a nevét se értettem normálisan, mert olyan hülye neve volt. Akkor most ezek szerint biztos hogy hozzájuk is fordulhatok? Mert ez az egész olyan hülyén van megcsinálva, meg a törvények, hogy ki se lehet menni az egészből...
Ja igen, jut eszembe a törvényekről...volt itt a fórumon pár link, ami arról adott tájékoztatást, hogyha 30 napon belül (aztán volt vita erről, hogy most ez naptári vagy munkanap) nem tudják megjavítani a készüléket, akkor automatikusan csere, vagy jóváírás, ilyenek lépnek érvénybe. Nos ugye, amikor május 27.-én leadtam a laptopot, és 1 hónap múlva odatelefonáltam, hogy mi van már, meg hogy letelt a 30 nap, és akkor mondta, hogy elvileg a rendeléstől számított 30 nap számít, és mondta, hogy 18.-án rendeltek hozzá alkatrészt (ekkor akadtam ki nagyon). Akkor most hogy van ez az egész??
Meg ugye a 3. főalkatrész cseréje megtörtént, utána már a 4.-nél is az előbbiek lépnek érvénybe, és mint most kiderült hétfőn, amikor leadtam a kirendeltségen, ahol egy emberke megnézte, és azt mondta, hogy alaplap csere lesz, és már ott is mondták, hogy akkor ez valószínű, hogy jóváírás vagy csere lesz. De közbe amikor múltkor beszéltem a szervizvezetővel, az meg mást mondott, már nem is emlékszem, hogy mit. Most akkor ez is hogy van?
Komolyan mondom ez az egész úgy meg van bonyolítva, hogy az nem igaz. Nagyon elegem van már ebből az egészből, szeretném már befejezni. Visszakapni a pénzemet, venni egy megbízható, erős gépet valahonnan, mivel olyan nincs a notebookzone-nál, amit megfelelne nekem.
Még a végén az informatikát is megutálom
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest