- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Bármilyet nem, DDR2-es ből tudsz bele venni bármilyet, akár 800 akár 667mhz-eset! Nem fognak összeakadni, mivel beáll a laptopod a legalacsonyabb memória mhz-ére!
A legegyszerűbb ha beviszed a notid a boltba ahol venni szeretnél memóriát, ott sztem gyorsan bele is rakják neked ki tudod próbálni és ha jó akkor megveszed, kb 2perc beletenni.
Üdv
-
bitum3n
tag
Hehe de jó is lenne eredeti gamekkel tolni, sajna ilyen tesztet nem tudok futtatni mostanában. össz. 3 játék van fent, starcraft 2, hero online meg gta 4 eflc. Bármelyikkel játszottam egy idő után reccs. Volt hogy egész nap el se inditottam egyiket se csak filmet néztem és akkor is reccs. :S Majd megpróbálom végrehejtani azt a "megoldást" amivel ezt a vírust ki lehet irtani. Remélem sikerül vhogy helyrehoznom mert jövő hét után suli és a programozáshoz biza kelleni fog :S
-
bitum3n
tag
Nem javít csak tesztel, hozzáteszem azt se a legjobban... Mindössze egy 3dmark-ot raktak fel meg az általam telepített everest-el tesztelték a gépemet de azokkal nálam se jelentkezett a kék halál nem csoda hogy nem találtak semmit. De legalább lett egy ingyen kompresszoros takarításom mert azt elfelejtették elkérni
-
bitum3n
tag
Hali! Tegnap írtam a pesti notebook.hu-nak egy e-mailt h mi a bajom, ma kaptam egy mailt hogy ezzel a problémával csak a szegedi üzletük foglalkozik, meg hogy nekik is továbbította a mailt. Kicsivel később jött a telefon, a szegedi boltból, elmagyarázta a srác hogy miként tudom igénybe venni a futárszolgálatot, meg is tettem és most várok rá. Ha minden igaz holnap már jön. Remélem nem fog 2 max 3 hétnél tovább tartani a dolog mert a sulihoz meg nagyon fontos lesz a laptop. A hűtésre meg nincs megoldásom, ismerős 10e ft-ért mondott nekem laptophűtőt de amíg van garancia szerintem ilyenben nem gondolkozom, azért köszi a tippet.
-
bitum3n
tag
Hát konkrétan a fejükre kenhetik amit csináltak vele, hazahoztam és fél óra játék után kék halál 0x0000007E hibakóddal.... Sajna nem lesz sok időm amikor nélkülözhetem a laptopot mert 2 és kezdődik a suli és mivel gazdinfós vagyok nélkülözhetetlen..... Lövésem sincs most mihez kezdjek :S
-
bitum3n
tag
Hali!
Hát ez hipergyors volt..... pénteken vittem be a lapost a boltba, tegnap hívtak hogy náluk nem jelentkezett ez a probléma semmilyen terhelés alatt. Ma elhoztam és láttam h a garmatrica sértetlen. Szóval nem szedték szét csak befújtak a kompresszorral egy kicsit hátha felkavarodik a por....
Remélem nem fog jelentkezni a kékhalál mert ha mégis akkor a fejükre kenem a laptopot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged