- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dansi
tag
válasz
SkyLaci #15719 üzenetére
nekemis ugyan ilyen a matricám és azon parálok hogy már nem garis vagy mivan? de már nem is érdekel albacomp 15napos átfutási időt ígért nekem de tudom hogy több lesz és ezért be sem adom. itthon megtudom oldani a problémámat valószínüleg gari ugyis csak 2hónap már...
aztán kitudja abban a 2hónapban fog meghalni
miiiii
-
eketomy
senior tag
válasz
SkyLaci #15720 üzenetére
Nincs bevágva csak begyűrve, ergo vagy maradsz a garanciáztatásnál, vagy szétszeded és kipucolod vagy kipucoltatod
Ha a garanciáztatás mellett döntesz akkor az msi oldalán utánna kell nézni, hogy hogyan is működik pontosan, van már teljesen magyar oldala, ott tudsz tájékozódni! üdv
-
eketomy
senior tag
válasz
SkyLaci #15710 üzenetére
hi!
személy szerint én ilyen problémáért nem vinném el a laptopomat garanciába mivel az macera meg minimum 3hét! Ha úgy le tudod szedni a hátlapját hogy ne sérüljön matrica akkor te is megtudod magadnak csinálni, hogy ne vesszen el a garancia, vagy ha nem értesz hozzá akkor kérj meg valakit aki megcsinálja neked!Nekem egy MSI EX623-X em van, volt még rá több mint fél év garancia és eléggé melegedett meg zörgött is a ventim én leszedtem a hátlapot, kiszedtem a ventit kompresszorral kifujattam (volt abba minden szőrszáltól, portól kezdve minden) utánna összeraktam, alapból nem volt már annyira zajos és a venti is alig hangosodott be. azóta a proci hőfok 55fok
Én ezt ajánlom, de te tudod, a garancia ügyintézés nemtudom, hogy működik egyébként de az is lehet, hogy az ilyen hibára nem is él a garancia (tényleg nem tudom, nem szoktam a garral törődni)
üdv, remélem tudtam segíteni valamit
-
SkyLaci
őstag
válasz
SkyLaci #15699 üzenetére
Légyszi segítsetek hogy küldöm el szervizbe, mennyi ideig tart míg kipucolják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest