- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vyndree
őstag
A helyedben elkerülném a Value triót (Acer, Fujitsu, MSI).
Ez nem tetszik? Vagy itt egy másik Dell Inspiron 1545, ezeken 3 év garancia van, és nem elszállítják, hanem egy szerelő jön ki házhoz és ha lehet, ott a helyszínen megcsinálja, csak akkor viszi el ha ez nem lehetséges.
(ha a depu.hu-n a keresőbe beírod a "Dell Inspiron 1545" kulcsszót, akkor gyengébb kivitelben, jóval olcsóbban olcsóbban hozzá lehet jutni)
-
Vyndree
őstag
Nem ismerem a körülményeid, de ha csak otthon használod akkor egy asztali géppel jobban jársz. A monitornak és a billentyűzetnek kell a hely, maga a gép ugye máshol is lehet, az egérnek meg ugyanannyi hely kell. Ha nem viszed soha sehova, akkor egyértelmű.
Az asztalinak még az előnye, hogy újonnan 3 év garival novemberben vettem alaplapot 11k-ért, még a 4 magos procit is kezeli, a 2,5GHz-es Core 2-es procim 4,163GHz-en hajtja stabilan. Szóval jóval olcsóbb szervizelni, elég azt az alkatrészt cserélni, ami tönkremegy. -
Vyndree
őstag
A #13856-ben megírtam, az alaplap szokott megállni bennük, csak lehurrogtak a büszke MSI tulajok... Sajnos nyílt titok, tipikus MSI betegség. Ezért adtam el mielőtt lejárt volna a garancia, nekem előre szóltak a szervizesek. (2-5 éves korukban kb. 60-70%-os az alaplap meghibásodás)
RAM, proci, HDD viszonylag hamar elmegy, a kijelző meg ha megvan hirdetve lehet ráharap valaki (aki épp eltöri). Ma vettem 160GB-os wincsit 6k-ért használtan, a 80GB-ot hamar kinövöm. Az új 320GB-os 2,5"-os, 2 év garaciával 12500Ft, valahol közötte lesz a 250GB-osod reális ára (8-9k).
-
Vyndree
őstag
Szerintem vegyetek még párat, akkor nagyobb esély van rá, hogy valamelyik menni fog.
Komolyra fordítva, többek között az MSI laptopoknak is elég sokszor megáll az alaplapjuk. Nem olcsó mulatság, főleg ha pont lejárt a gari, ezért adtam el én is az MSI-m a gari lejárta előtt. Sajnos nem olyan nagy márka, mint volt pár éve (alaplap, videókártya tekintetben), sereghajók lettek minden tekintetben.
A HP Pavilion-ba 300-400 euró között mozog egy alaplap ára, MSI-nek csak a fele, bár ez nem hiszem hogy vigasztal.. Használtan meg elég lutri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest