Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33802016

    törölt tag

    Nem rég érkezett meg a nem rég rendelt gx720-as laptopom még ( 20% áfával ) Az első szembetűnő dolog az volt hogy hiányzik a táska és az egér mindjárt fel is hívtam őket hogy azt hol felejtették, erre azt mondják hogy ehhez nem járt, meg szerintem külön csomagban kellett volna lennie, nem a laptop dobozában. Én úgy tudtam hogy minden gx620 és 720 hoz jár most akkor hogy van ez?. A csomagolást felbontva viszont találtam benne egy sinbox vegas 2 eredeti játékot (jobban örültem volna az előzőknek)

    Az érdekelne aki rendelt ilyen laptopot (gx 620 /720) az mit kapott hozzá?

    Ill. akinek van ilyen táskája az írhatna róla néhány sort, mert megtaláltam egy helyen, és érdekelne hogy milyen, a szállítás szempontjából praktikus lenne mindenképp. Így ha lehet egy kis szöszenetett írhatna róla az akinek van.

    Egyenlőre xp-t tettem fel minden rendben is megy bár sata volt beleintegrálva kékhalál jött elő aztán kikapcsoltam az achit úgy semmi gond nem volt. Viszont érdekelne, hogy win alól lehet –e felrakni sata drivert a xpre?

    És még valami a tápkábel nekem a konnektorba be van dugva (tehát csatlakozik a hálózati áramforáshoz) és a táp meg a laptoppal össze van kötve, akkor is, ha nem használom a notit (tehát nem megy). Ekkor nem tapasztalok semmi különös dolgot, viszont érdekelne, hogy ez árthat –e vagy lehet –e negatív hatása?
    Még egyszer csak összevan dugva a noti a tápkábellel, ami csatlakozik a hálózati áramforásba, még akkor is ha nincs bekapcsol.
    Egyenlőre ennyi asszem, remélem, nem hagytam ki semmi, ha igen akkor majd leírom ah eszembe jut :D

Új hozzászólás Aktív témák