Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
5h4rK
tag
Hat garancia az nincs, hasznaltan vettem. Akitol vettem mondta, hogy CD-t nem olvas, de olcso volt es igy is megerte. En csak remenykedtem, hogy meg lehet csinalni... Jah igen, akitol vettem meg van egy rakas ilyen iroja amelyik nem olvassa a CD-t! Vajon hibas sorozat? Vagy mi lehet a gond? Mert elmeletileg kene mukodjon... A szetszedessel az a gond hogy ketlem, hogy meg tudnam javitani.
-
Rover623
félisten
Alapvetően két eset van:
1. ha még garis, visszaviszed oda ahol vetted...
2. ha nem, akkor két eset van:
2.1. szétszeded és megpróbálod megtalálni azt a két potit, ami a két lézer fejáramát vezérli...ha sikerül kideríteni hogy melyik a CD, akkor azt tekergeted amíg jó nem lesz...
2.2. ha nem akarod/tudod szétszedni, buherálni, vagy az előző macera sem vezetett eredményre, akkor még mindig három eset van:
2.2.1. megbékélsz a helyzettel és így használod tovább...
2.2.2. megpróbálod rásózni vkire...
2.2.3. kidobod és veszel egy jó egységet... -
5h4rK
tag
Hello!
Van egy MSI DR8-A2 DVD irom, eleg turhetoen mukodik csak az a gond vele, hogy a CD-ket nem ismeri fel, pedig a teszt programok szerint ir/olvas CD-t is! Update-oltam a frirmware-t is de nem segitett. Van valami otletetek, hogy mit csinalhatnek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest