- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir John
tag
válasz
kraftxld #1393 üzenetére
Akkor a konkrétumok:
Win 2011 SBS + Exchnage 2010
data kb 180Gb
Tárhelyet NAS-on tudok adni sokat.... Mennyi ideig... 1 napig.Éjszakánként most is készül mentés... ezt őrizzük hosszabb időre, de valami mást szeretnék.
Olyasmit keresek, ami képes mondjuk óránként csak a változásokat áttenni egy másik helyre/adatbázisba.
Hülye ötlet? -
Sir John
tag
Sziasztok!
Exchange folyamatos (úgymond online) mentésére létezik valami ingyenes vagy megfizethető megoldás?
Köszi!
-
Sir John
tag
Sziasztok!
License kérdésem volna, háthe ért hozzá valaki
Egy ügyfélnél kb.2 éve telepítettünk Win2k8 szervert és hozzá Exchange2010-t.
Multiról van szó, akinek VL csomagból kaptuk a telepítőket.
Én semmilyen CAL-t nem tettem a rendszerre! Ennek ellenére kb 20-25 emberke használja a rendszert, mindenféle probléma nélkül!
Ez csak most esett le, mikor épp Exchange 2013-at kellene kiajánlanom egy másik ügyfélnek...Elképzelhető, hogy ez teljesen normális, hogy CAL nélkül is akárhány user és postafiók működhet?
Win2k12 és Exch2013-mal is ugyanígy működne???
NEM az a cél, hogy megspóroljuk a CAL-okat, csak szeretnék tisztában lenni vele, hogy hogyan is működik!
Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?Előre is köszi!
Üdv: Sir -
Sir John
tag
válasz
kraftxld #183 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Sajnos ez nem segít nekem, mivel a helyzet ennél bonyolultabb.
Megpróbálom pontosabban leírni a problémát.
Adott egy SBS szerver és 20 munkaállomás. Ők egy helyen, egy hálózatban vannak.
A rajta futó exchange kiszolgál monjuk 20 postafiókot. Pl: 1@domain.com, 2@domian.com stb
Mostanában sok olyan spam jön melyben a feladó egy saját belső cím pl: a 1@domain.com és a címzett is 1@domain.com. Nyílván nem Ő küldi magának
Arra gondoltam, hogy ez a típusú spam kiszűrhető lenne úgy, ha az exchange *@domain.com feladótól csak a belső hálózatból fogadna el levelet, és nem kézbesíti ha az nem belső ip-ről érkezik.
Így talán sikerült leírnom pontosabbanHa valakinek van ötlete, azért nagyon hálás lennék
-
Sir John
tag
Sziasztok!
Picit új vagyok a témában és segítségre lenne szükségem.
Adott egy exch2k3. Mostanában rengeteg spam jön olyan formán, hogy a feladó és a címzett is ua. a domain user. Pl: valaki@domainnév.com.
Hogyan tudom elérni, hogy csak belső hálóról fogadjon el *@domainnév.com feladóval levelet.Remélem érthetően fogalmaztam.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest