- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
RonaIdo
csendes tag
reboot utan ugy nez ki megy a kuldes fogadas is
logokban a datum 2 orat kesik, hogy lehet beallitani hogy jo idot irjon a logokba? -
RonaIdo
csendes tag
na, kivulre most tudtam kuldeni, dns-ektol kivettem az IP-t, es azt mondtam neki hogy a halokartyan keresztul menjen
viszont a 25-os port nincs nyitva, nem tudok fogadni,hogy kell kinyitni? -
RonaIdo
csendes tag
válasz
kraftxld #985 üzenetére
ez a message tracking logban van:
SiagnosticInfo=Error: PermanentNDRGenerationFailure, Diagnostic Information: Stage
ommitMailItem, SmtpResponse:554 5.4.4 SMTPSEND.DNS.NonExistentDomain; nonexistent domain; Stage:GenerateNdr, SmtpResponse:'"
de nem ertem miert irja, hogy nem letezo domain, amikor tudom pingelni cmd-bol
-
RonaIdo
csendes tag
smtpsend logban ilyenek vannak:
2013-09-14T23:01:27.698Z,Send Internet Mail,08D07FB036802CFB,1,,82.98.86.172:25,*,,"Failed to connect. Error Code: 10060, Error Message: A kapcsolódási kísérlet nem sikerült, mert a kapcsolódó partner nem válaszolt a megadott időn belül, vagy a létrehozott kapcsolatban hiba történt, mert a kapcsolódó partner nem volt képes válaszolni 82.98.86.172:25"de honnan veszi ezt az IP-t?
-
RonaIdo
csendes tag
-
RonaIdo
csendes tag
Win 2012 standard + exchange 2013 uj telepites. Az a gondom, hogy nem mennek ki a levelek, owa-ban ha megirom mindig a piszkozatok mappaba teszi bele amikor elkuldom. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest