- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
gardener #747 üzenetére
A bejelentkezőfelet után nem tölti be az adatokat? pár hsz föntebb nekem is volt hasonló gondom a 2010-zel, hátha az segít
-
-
gaborbol
őstag
válasz
gardener #416 üzenetére
Par napja telepitettem SBS2008-at, ott a pontot sem engedte mar berakni, oda volt ala irva, hogy ez internal domain es amit ide beirsz az lokal lesz.
Kivurol nem fog latszani, kulsonek kulon ,majd a kesobbiekben kell megadnod valamit.
Vegre ezt is megertuk.Kraft: Proliant ml 150 G6.
A telepito nem ismerte fel a halokartyat, addig nem is enged tovabb az sbs.
A hp halotelepito meg nem fut....
Raktam bele egy realtek hulladekot, akkor tovabbengedett, felraktam mindent,kiszedtem a realtek-et, es a kovetkezo ujraindulaskor megborult a szerver,
A hp halozati kartya szerinte nem mukodik, semmit nem lehet uninstallni, azt hiszem ujrahuzom... -
-
kraftxld
félisten
válasz
gardener #394 üzenetére
SBS cd be a régi szerverbe, ott végignyomkodod a migrációs wizard-ot, ami megcsinál neked egy XML file-t, azt rá egy pendrive-ra (okos ms a domain admin jelszót titkosítatlanul tárolja az xml-ben, úgyhogy óvatosan a pendrive elhagyásával), pendrive be a szerverbe amíg az SBS 2008 telepítő fut, így migrációs módban megy.
Van egy 80 oldalas guide az MS-től, az SBS migrációról, google-ra fel -
kraftxld
félisten
válasz
gardener #392 üzenetére
Öööö.. ez így elég nagy meló. SBS-nek csak .local-t tudsz megadni, ami jó is így. Csinálj egy routing group connectort a két exchange között (miért nem migration módban telepítetted az SBS-t? Akkor ezt pl megcsinálta volna automatikusan), majd az exchange 2007 konzolból tudod importálni a régi szerveren lévő fiókokat az újra.
Sajna ha nem vagy tisztában az alapokkal, akkor elég nehéz -
kraftxld
félisten
válasz
gardener #389 üzenetére
Miért akarod átírni? SBS-nél nem lehet domain-t átnevezni.
Ha csak kívülről akarsz ilyen leveleket fogadni, az exchange konzolban add hozzá a domain-t mint authoratív domain, a recipient policy-nál meg állítsd be, hoy az userek automatikusan kapjanak domain.hu-s címet a local mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest