Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai tech-túra összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gardener senior tag Minap arra lettem figyelmes,hogy kliensemben (outlook2010) duplán van a naptár,a névjegyalbum,a feladatok ,stb. mappák. Egy angol/egy magyar elnevezéssel: pl.  aptár/Calendar, Feladatok/Tasks,stb. aptár/Calendar, Feladatok/Tasks,stb.
 Na most nem tudom, mikor jöttek ezek létre. Létrehozásuk dátumát meg tudom valahol nézni? Ill. Létrehozhatta ez esetleg valami külső program(pl.: Google Calendar sync vagy a Google Apps sync?
 Szerenék megszabadulni a duplikált mappáktól. A magyar elnevezésűeket szeretném megtartani. Viszont azt tapasztalom, hogy a Google Calendar sync a Calendar mappával szinkronizál, a Naptár mappával nem. Ha törölném a Calendar mappát vajon átugrana a Naptár mappa szinkronizálásra?Köszi előre is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

aptár/Calendar, Feladatok/Tasks,stb.
aptár/Calendar, Feladatok/Tasks,stb.