- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
ott elméletileg annyinak kellene lenni, hogy a server virtual SMTP connectoránál megadod a szolgáltatód stmp serverének a nevét, és az adatokat, ami kell az auth-hoz, valamint a scope-ot (*), ahol regelted a domain nevet, ott MX record, és a serveren az accepted domaint. illetve a routerben, vagy tűzfalon vagy valamin azt, h a 25-ös portot a serverre lője tovább, de gondolom ez már úgyis megvan
melyik netszolgáltatónál vagy?
...emlékeim szerint...
-
anulu
félisten
ezt én a következőképpen oldottam meg:
küldéshez nekem a t-onlány smtp servere lett megadva hub transporton, authentikációval együtt. tehát domainből ha kifele megy, akkor ott van egy auth, különben nem menne át a szolgáltató smtp serverén.
fogadás. izé. mail.<domain> felvíve mx rekordként no-ip-éknél, ahol vettem a domainnevet (dynamic update van, úgyhogy sima otthoni netre is rá lehet ültetni), routerben 25-ös port továbblőve Edge-re, onnan meg már sima ügy.
soha nem volt bajom vele...
-
Hedgehanter
őstag
A kulso szolgaltato nem tovabbitja a leveleket...... nekem az az smtp.domain.eu olyan furan nez ki mint mx record nem igazan latom hogy mi benne az egyedi amirol azonositani lehetne teged (vagy csak nem irtad be mi a valodi?)... hogy nez ki az elkuldott email az @ utan..?
-
supesz
aktív tag
Azért szeretek segítséget kérni, mert rákényszerít, hogy pontosan megfogalmazzam mi is a bajom - ettől a ponttól kezdve pedig a googleben is tudok keresni.
Találtam is egy lehetséges megoldást: Relay beállítása...
Remélhetőleg sokaknak sikerül ez alapján bekonfigolni a levélküldést.
supesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest