- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Bocsi, pontatlanul fogalmaztam.
Kintről akartak küldeni nekünk egy emailt, csak miután visszadobta felhívtak, és megkértem, hogy küldje el a hibaüzenetet. Tehát küldeni akart a valaki@valami.hu egy levelet nekem:én@cégem.hu
Azért megpróbáltam küldeni magamnak hotmailről és ment is. -
-
kraftxld
félisten
Exchange 2k3 vagy 2k7?
Nekem is van egy problémám: elbaltáztam egy Outlook anywhere configot egy szerveren, és most ha le akarom tiltani az Outlook Anywhere funkciót ezt a hibát kapom:
Error: The Outlook Anywhere feature has multiple configurations on szervernév.domain
Powershellel se tudok vele mit kezdeni. Amúgy túlélhető jelenleg a gond, van egy másik CAS server az org-ban, azon keresztül is tudok OA-zni. A problémás szerveren már leszedtem a CAS role-t, újraraktam, de semmiugyanez a hiba. Google a barátom volt, de semmi használhatót nem dobott.
-
brd
nagyúr
Köszi, de én is ezt linkeltem.
Az ESE buffer a max. javasoltra van állítva a doksi alapján. Az SQL sosem evett még 100 MB-nál többet, még virtuális címet sem foglalt annyit (de mivel Standard, amúgy is max. 2 GB-ot tudna, tehát a 3 GB fizikai RAM-ból még akkor is maradna az Exchange-nek, ha mindet elfoglalná). Mindenesetre leállítom 1-2 napra az SQL-t, hátha, de nem hiszem, hogy számítana.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest