- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Bocsi, pontatlanul fogalmaztam.
Kintről akartak küldeni nekünk egy emailt, csak miután visszadobta felhívtak, és megkértem, hogy küldje el a hibaüzenetet. Tehát küldeni akart a valaki@valami.hu egy levelet nekem:én@cégem.hu
Azért megpróbáltam küldeni magamnak hotmailről és ment is. -
-
kraftxld
félisten
Exchange 2k3 vagy 2k7?
Nekem is van egy problémám: elbaltáztam egy Outlook anywhere configot egy szerveren, és most ha le akarom tiltani az Outlook Anywhere funkciót ezt a hibát kapom:
Error: The Outlook Anywhere feature has multiple configurations on szervernév.domain
Powershellel se tudok vele mit kezdeni. Amúgy túlélhető jelenleg a gond, van egy másik CAS server az org-ban, azon keresztül is tudok OA-zni. A problémás szerveren már leszedtem a CAS role-t, újraraktam, de semmiugyanez a hiba. Google a barátom volt, de semmi használhatót nem dobott.
-
brd
nagyúr
Köszi, de én is ezt linkeltem.
Az ESE buffer a max. javasoltra van állítva a doksi alapján. Az SQL sosem evett még 100 MB-nál többet, még virtuális címet sem foglalt annyit (de mivel Standard, amúgy is max. 2 GB-ot tudna, tehát a 3 GB fizikai RAM-ból még akkor is maradna az Exchange-nek, ha mindet elfoglalná). Mindenesetre leállítom 1-2 napra az SQL-t, hátha, de nem hiszem, hogy számítana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest