Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
deminos
üzenetére
Persze. Kozben eletre kelt minden es a fejemben is kitisztult a kep.
Send connector oldalon smart host kell a kuldeshez. Logikus de valahogy ezt sem lattam elsore. A dinamikus ip tartomany altalaban blokkolva van mindenhol es szinte lehetetlen dinamikus ISP altal osztott IP tartomanybol szerverkapcsolatot letesiteni. "Blacklist". Igy egy smart host-nak keresztelt sima SMTP-vel a kuldes TLS-el megoldodott. Fogadasi oldalon sok volt a barkacs de mostmar mukodik ez is.
NO-ip.com -on van a dinamikus DNS "hostolva". A regisztralt nem ddns domain MX rekordjat atirtam a ddns cimre. mxtoolbox-al csinaltam egy MX lookup-ot es lattam, hogy a ddns cimre mutat. Szuper. Aztan ugyan ittt (mxtoolbox) egy smtp teszt szepen mutatta, hogy mi a tovabbi problema. Pl, hogy a 25-os portot a pfSense-ben total hibasan iranyitottam at.
Egyszeruen elgepeltem egy beallitast. Atiranyitottam a portot es itt jott a turelemjatek. A Queue mindnhol ugye fullon volt a probalkozasokkal email ki es be. Ez meg ugy jott mintha kihuztam volna a dugot a kadbol.
Par percig semmi nem tortent de az mxtoolbox mindn OK-nak mutatott. Aztan kozben telefon is csorgott igy nem bizeraltam az exchange-et. Aztan 5-8 perc mulva a monitorra neztem es jottek befele a levelek ezerrel
Azota van orom es boldogsag....Holnap telepitem az eles rendszerre de egyelore nem tudom eldonteni, hogy mi a jobb nekem. Ha a lokal domain megegyezik a ceg web domian cimevel vagy nem. Nincs benne tapasztalatom, hogy mi a kezesebb es "jobb" megoldas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszeruen elgepeltem egy beallitast. Atiranyitottam a portot es itt jott a turelemjatek. A Queue mindnhol ugye fullon volt a probalkozasokkal email ki es be. Ez meg ugy jott mintha kihuztam volna a dugot a kadbol.
Azota van orom es boldogsag....