- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszi! sikerült megoldani!
Ismét elakadtam...
Azt szeretném, hogy a címlista központilag legyen tárolva. Elég sokat keresgéltem, olvasgattam, de nem sikerül összehoznom. Arra már rájöttem, hogy nem a Global adsres list-be kell egyesével felvenni (tehát nem az AD-ben kell hozzáadni), hanem talán úgy a leg-célszerűbb, hogy létrehozok egy publikus mappát (public folder), és abba másolom a neveket. Csak ez sehogysem sikerül. A publikus mappa létrehozva, látom az outlookból, de fogalmam sincs hogyan másoljak bele neveket. Próbáltam új személyes címjegyzéket hozzáadni és gondoltam, hogy tárolási helynek megadom a publikus mappa helyét,de az nem tudom, hogy hol tárolódik.
A személyes címjegyzékemből sikerült egy nevet beletenni ebbe a mappába, de amikor keresgélek az Outlookban a címjegyzékek közt, megtalálom ott a Public Folderst, de nincs ott a névjegy...
Mit ronthatok el, vagy hogy kellene?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi