- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszi! sikerült megoldani!
Ismét elakadtam...
Azt szeretném, hogy a címlista központilag legyen tárolva. Elég sokat keresgéltem, olvasgattam, de nem sikerül összehoznom. Arra már rájöttem, hogy nem a Global adsres list-be kell egyesével felvenni (tehát nem az AD-ben kell hozzáadni), hanem talán úgy a leg-célszerűbb, hogy létrehozok egy publikus mappát (public folder), és abba másolom a neveket. Csak ez sehogysem sikerül. A publikus mappa létrehozva, látom az outlookból, de fogalmam sincs hogyan másoljak bele neveket. Próbáltam új személyes címjegyzéket hozzáadni és gondoltam, hogy tárolási helynek megadom a publikus mappa helyét,de az nem tudom, hogy hol tárolódik.
A személyes címjegyzékemből sikerült egy nevet beletenni ebbe a mappába, de amikor keresgélek az Outlookban a címjegyzékek közt, megtalálom ott a Public Folderst, de nincs ott a névjegy...
Mit ronthatok el, vagy hogy kellene?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest