Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszi! sikerült megoldani!
Ismét elakadtam...
Azt szeretném, hogy a címlista központilag legyen tárolva. Elég sokat keresgéltem, olvasgattam, de nem sikerül összehoznom. Arra már rájöttem, hogy nem a Global adsres list-be kell egyesével felvenni (tehát nem az AD-ben kell hozzáadni), hanem talán úgy a leg-célszerűbb, hogy létrehozok egy publikus mappát (public folder), és abba másolom a neveket. Csak ez sehogysem sikerül. A publikus mappa létrehozva, látom az outlookból, de fogalmam sincs hogyan másoljak bele neveket. Próbáltam új személyes címjegyzéket hozzáadni és gondoltam, hogy tárolási helynek megadom a publikus mappa helyét,de az nem tudom, hogy hol tárolódik.
A személyes címjegyzékemből sikerült egy nevet beletenni ebbe a mappába, de amikor keresgélek az Outlookban a címjegyzékek közt, megtalálom ott a Public Folderst, de nincs ott a névjegy...
Mit ronthatok el, vagy hogy kellene?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs