Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszi! sikerült megoldani!
Ismét elakadtam...
Azt szeretném, hogy a címlista központilag legyen tárolva. Elég sokat keresgéltem, olvasgattam, de nem sikerül összehoznom. Arra már rájöttem, hogy nem a Global adsres list-be kell egyesével felvenni (tehát nem az AD-ben kell hozzáadni), hanem talán úgy a leg-célszerűbb, hogy létrehozok egy publikus mappát (public folder), és abba másolom a neveket. Csak ez sehogysem sikerül. A publikus mappa létrehozva, látom az outlookból, de fogalmam sincs hogyan másoljak bele neveket. Próbáltam új személyes címjegyzéket hozzáadni és gondoltam, hogy tárolási helynek megadom a publikus mappa helyét,de az nem tudom, hogy hol tárolódik.
A személyes címjegyzékemből sikerült egy nevet beletenni ebbe a mappába, de amikor keresgélek az Outlookban a címjegyzékek közt, megtalálom ott a Public Folderst, de nincs ott a névjegy...
Mit ronthatok el, vagy hogy kellene?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest