Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Nincs FIX IP sajnos. Modem ujrainditas utan 99%-ban az elozo IP-t kapom vissza. Ez itt nemetorszag. Vacak internettel es katasztrofalis support-al. A varos kozepen meg rengeteg hazban 10Mbit ADSL is jonak szamit. Videken meg rosszabb a dolog. Dedikalt "vonal" 1500euro. Havonta...
Ezt kaptam ajanlatnak 100/100Mbit-re. Kafa.Segitenel, hogy fentebb vazolt sema eseten milyen beallitas az amit te elkepzelsz? Mert igazabol en mar azt sem tudom amit eddig tudtam
Egy rohadt emailt nem voltam eddig kepes fogadni. Ennyire nem lehet rossz.A regi szerver mashogy mukodott mert az egy EX 2003-volt. Oda kollega vasarolt valami csoda connectort amivel a webhosting cegnel levo email fiokokat szinkronizalta be exchange-be. Kollega mar nincs a cegnel es a connector keszitoje mar nem letezik. A regi szerverre meg alig merek bejelentkezni is rdp-n mert az alaplapon minden kondi pupos es a redundans tapok kozul egy elhalalozott. Szerintem mar minden perc ajandek

Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- XPEnology
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt kaptam ajanlatnak 100/100Mbit-re. Kafa.