- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bus
csendes tag
hétalvó!
nem írtad milyen tuner-t használsz, de talán mindegy is. Az enyimhez (Leadtek Expert) volt egy szoftver asszem ''Ulead Video Studio 7''. Az mpeg2 file-ból az ''extract video'' funkciójával kivághatók a reklámok stb.. Ha nem változtatod a felbontást és a kódolást, akkor javaslom a ''smart rendering'' opciót, mert így feldolgozás nélkül kimenti a kért részeket. Egy HD-val még nem probáltam, de ha a forrás és a cél file másik fizikai lemezen, akkor ez az idő kb. összemérhető a cél file másolási idejével. Ezután az mpeg2-ből egy ''dr. divx'' nevű szoftver segítségével írok divx formátumba.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
VDubot vagy VDubmodot használsz?
Elvileg mennie kéne gond nélkül, hacsak nem sérültek a fájlok...
Mencoder van winre is. Keress olyat, hogy mplayer for windows, és mellette szokott lenni a wines mplayer is. -
hétalvó
addikt
a mencodert megnéztem ott is VOB és IFO fájlokat tud.
Meg MAC-re találtam csak. -
hétalvó
addikt
Azzal nem megy. 20-90% között leáll. 0 frame/sec-re és onnantól nem csinál semmit.
-
vedit
csendes tag
VirtualDub!
-
hétalvó
addikt
Keresek ötleteket.
TV tuner kártyával bedigizek egy filmet. Utána szeretném kivágni a reklámokat majd átfordítani DIVX-be.
A kérdés csak az melyik programokat használjam. A tuner mpg2-be rakja le a filmet. Ez nem VOB hanem MPG kiterjesztés.
Ha valaki tudja rá a választ kérem segítsen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest