- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Akinek van SanDisk Sansa Fuze vagy Sansa View meg tudná mondani hogy mekkora micro sd kártyával lehet bővíteni max?
Hangminőségben melyik a jobb?
Itt jókat olvastam a fuze-ról. -
littlemole
őstag
Ennél úgy van hogy mivel egy csökkentett árú termékről van szó a 24 helyett csak 12 hónap gyártói garanciát adnak a termékre.
Itt vettem.
[link]
Szoktak náluk leértékelt cuccok lenni, amiket valamilyen oknál fogva, olcsóbban adnak. Tesztelték, a csomagolás hibás volt stb. Ebből a listájukból (clearance) még nem vettem.
Remélem nem lesz gond. De ennyiért jó árúnak találtam. -
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #888 üzenetére
Na közben rátaláltam és átnyálaztam az iAudio topicot is.
Sokak használják megelégedettséggel.
Nagyon elgondolkoztam rajta mert egy 20gb os long play verzióhoz tudnék hozzájutni kb 55k ért. És ennyiért szinte ajándék. -
littlemole
őstag
Erről van valakinek tapasztalata?
iAUDIO X5/X5 LP/X5V
A prohardveren is találtam róla egy tesztet. Ajánlott minősítést kapott. -
littlemole
őstag
A Creative Zen sorozatról mi a vélemény? Hangzásban milyen helyet foglalnak el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest