- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bowler
csendes tag
Ha mar itt vagyunk,miert van az hogy pcn a spotify nem jatszik le egy zenet se? Folyamatosan atugrik a kovetkező szamra? Mobilon jo..
-
bowler
csendes tag
-
bowler
csendes tag
válasz
stemplar07 #30373 üzenetére
Ajándék ár.. Én 25k ert vettem használtan,utólag hogy hallottam a hangját,ennek többszörösét is kifizettem volna
-
bowler
csendes tag
Aki nem szeretne indokalatlanul drága dapot venni korlátok közé szorulván, de mégis szeretnének egy elképesztően jó hangot és erősítőt, amit tud pc,mac,android,ios keszülékekkel használni,annak ajánlom instant best buy címen az lg hi-fi plus b&o készüléket.(ebay, mert itthon 50k).
Mi jellemzi? 0zaj,iszonyat élethű hangszerhangok,nagy széles színpad, szeparacio,dinamika, semleges hang,a vokál brutál. Én az előbb ezek fényében 50perces jazz orgián mentem keresztül, 50k+ fejhallgatóval,jó minőségű hanganyaggal. Rendeljétek bátran
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest