Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
Az a gond, hogy mac-en vagyok. Ugyan találtam leírást, hogy miként lehetne mac-en keresztül megcsinálni ezt a kernel modot, de ez még bonyolultabbank tűnik, mint Win-en keresztül. Továbbra is várom olyan jelentkezését, aki tudna nekem ebben segíteni itt Budapesten.
Tetszik nekem ez a lejátszó, szívesen használnám egy ilyen moddolt kernellel. -
esfrost
tag
Sziasztok! Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy megfelelő helyen kérdezem ezt, ha nem, akkor kérném az Admint, hogy irányítson tovább, hogy hol tegyem fel a kérdést, és törölje a hozzászólást innen.
Vásároltam egy FiiO X5III lejátszót. Látom, hogy elérhető hozzá moddolt kernel (https://kernelmods.com/?fbclid=IwAR373-gZA40AdiMmQENFaWy5LRnr3-oF_GOZcDDMHihLNaT2ddwaySsvUtE#stable_x5iii_ck). Kérdezném, van itt olyan, aki fel tudna nekem rakni a lejátszómra egy ilyen kernelt, teljesen lefrissíteni beállítani? Teljesen őszinte leszek, egyáltalán nem értek ehhez, viszon rettentően tetszik, amiket írnak róla. Szívesen kipróbálnám. Budapesten vagyok helyileg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest