Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz bwoay #3840 üzenetére

3x körülményesebb mint az ez előtti atracos vagy milyen sony szivatások? Hát nemtom, nálam egy ikonra 2 katt, 1 a tálcára, megnyílik a két program. Ez eddig olyan 4 másodeprc. Utána annyi a különbség hogy nem a totalban látom a walkmant az egyik oldalon, hanem egy más színű wines ablakban. Igen ez aztán a hátramenetel. Neked lehet nekem és sokan másoknak nemhinném. Én emiatt vettem sony-t, mert mindig is tetszett a kiszemelt sorozat, csak a programja tántorított el, de kiadták ebben az új formában is az általam preferált lejátszót. Szóval egy ember már bedőlt. :P

Azt nem tudom h platformfüggetlen mit jelent, nem hinném h linux alá ne lenne sajátgép és TC szerű program, de nem ismerem. Az hogy miért nem usb driverként működnek az újabb sonyk meg jó kérdés, gyakorlatilag 2 klikk és úgy működik win alatt, ennyit én még le tudtam nyelni, akinek nem szimpi ott van a többi márka. Számomra szimpatikusabb mint a régi, saját szabványt hallgasd te ***** vásárló vagy keress hozzá programot és old meg magad módszer.

Ja és a 3831-ben a wmp-es részét fejtetted ki a dolgoknak. Arról szót sem szóltál hogy sajátgépen belül elérhető mint meghajtó. A voidmp3 egyébként gyárilag hozzáadott program volt minden playerhez a mostani új szériáig, hogy ahhoz viszonyítod a jelenlegi gyári szolgáltatástartalmat?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák