Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.audrey
csendes tag
válasz
zvaragabor #10026 üzenetére
Szia!
Azt nem tudom, hogy mennyi lenne az első töltés ideje, de azok alapján, amit leírtál, egy hibás darabot fogtál ki (sajnos). Az enyém is ugyanezeket a "tüneteket" produkálta, és egy számot sem játszott le, de én egy napnál többet nem vártam vele -amúgy hiába működött jól USB-ként-, és visszavittem az üzletbe, mert csak tegnap vettem, és három napon belül visszaveszik. 3 napon túl úgy tudom a szerviz az illetékes. (De azért erre kérdezz rá!) A Concorde -Bp, Daróci út- mint illetékes szervizhely az ünnepek között szünetel, amit a honlapjukon nem tüntettek fel, és sajnos a telefon is csak kicsöng válasz nélkül. A Concorde épületében lévő portás mondta, hogy a két ünnep között nincs szerviz.
Az üzletben az enyémet kicseréltettem egy másik, de ugyanolyan lejátszóra, de sajnos azzal is pórul jártam, az sem működik. Úgyhogy lesz még néhány lefutandó kör a vevőszolgálaton
Szerencse a szerencsétlenségben: a vevőszolgálaton szóba elegyedtem egy másik panaszossal, aki ugyanilyen concorde d-200 mp3-ast vitt vissza, és mint kiderült ő informatikus volt, úgyhogy megkérdeztem, hogy kellene-e hozzá driver, hátha azért nem működött. Azt mondta, hogy ezekhez már nem kell driver, a Windows XP automatikusan felismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Point of View 7600GT DDR2 AGP (hibás)
- Zotac RTX 4090 AMP Extreme Airo 3 év garanciával
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- 3db,120GB Sata 2,5" SSD,jó állapotban,HD Sentinel,egyben 8000 ft.
- HP számítógép, INTEL Core i3-3240 3.4GHz, 8GB RAM, SAMSUNG 256GB SSD
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest