- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz
Ereshkigal #23341 üzenetére
Akkor már tegyél fel egy új firmware-t is a DX90-hez!
-
krx21
nagyúr
válasz
Ereshkigal #23338 üzenetére
Basszus... Mikor írtam még nem ment, most nekem is megy...
Napokig nem volt jó... Úgy látszik pont most javult meg...Lehet olvassák a fórumot?
-
krx21
nagyúr
Tudja valaki miért nem működik már jó ideje a http://www.ibasso.com ???
-
krx21
nagyúr
válasz
kemcso #23233 üzenetére
Ha egy Sony nwz-e584+Denon D1100-es pároson meghallottam simán az MP3 --- FLAC különbséget akkor egy DX90+SHR1540-en pláne kijönne, úgy gondolom...
Amúgy igen ezen még meg sem próbáltam, de nem is fogom mert ez igazéból tényleg nem MP3-ra lett kitalálva... 24bit/192Khz-et már nem biztos hogy könnyen menne megkülönböztetni a 16bit/48Khz-től, de biztos van az a rendszer ami azt kívánja...
Hasonlattal élve: mint ahogy egy 4K-s TV-n már nem indít el az ember VHS videó kazettát...
De amúgy sokan mondták, hogy egy ClipZip-en is rendesen van különbség... (Olyanom is van, de azt használom kintre, oda nekem is elég az MP3...)(#23244) raven12: Mármint MP3-FLAC? Szerintem vakon is kellene mennie..
-
krx21
nagyúr
válasz
Ereshkigal #23231 üzenetére
Értem én... Most vettem egy DX90-et otthoni használatra és ebben azért már "nem illik" mp3-mat rakni... Különben mi a fenének adtam ki rá olyan sok pénzt...
-
krx21
nagyúr
válasz
Ereshkigal #23228 üzenetére
Még ha úgyis van... Legyen...
FLAC kell akkor is..
-
-
krx21
nagyúr
Olyan kérdésem lenne (lehet hogy triviális), hogy ha a youtube-ról lementek zenét, akkor az milyen minőségű?
CD? MP3? Hogy érdemes? FLAC cd minőség érdekelne, de felmerült a kérdés, hogy alapból milyen... -
krx21
nagyúr
válasz
raven12 #23142 üzenetére
Milyen illúzióról beszélsz? Pont említettem is, hogy a gyári adat és a gyakorlat között igen komoly különbség lehet, pláne egy nagyobb fejessel... Az illúzió inkább az, ha valaki elhiszi, hogy ugyan abban a méretben van sokkal nagyobb kapacitás, pláne egy ismeretlen gyártótól...
De én örülnék neki a legjobban ha ez igaz lenne...
-
krx21
nagyúr
válasz
bucsher #23137 üzenetére
Tekintve, hogy az akkumulátor technológia nem lehet benne más, ezért nem hiszem, hogy ennyi többletet bele tudnának tenni egy azonos méretben. Pláne, hogy a Samsung anno csúcs mobiljából való az eredeti aksi...
High Capacity Gold Battery
A téma külföldi fórumon. -
krx21
nagyúr
Amúgy is elég nagy lejátszó egyébként... Meg hát a DX50 kisebb fogyasztása 12-15 óra hivatalosan, ami már nem rossz... Viszont a DX90 kb. közel dupla fogyasztása ugyan ehhez az akkumulátorhoz 8 óra üzemidőre elég...
A nagyobb S3-mas aksi bizony sokkal vastagabb és nehezebb, de én ezt a lejátszót itthon használom, tehát simán beválnám... Avval a hátlappal teljesen gyári külseje van szerintem... -
krx21
nagyúr
Nem tudjátok honnan lehet beszerezni ilyen hátlapot iBasso DX50 és DX90-hez? Evvel kulturáltan behelyezhető a S3-mas extra akkumulátor...
-
krx21
nagyúr
válasz
szentkuti11 #23013 üzenetére
A lábon még lehet...
-
krx21
nagyúr
Gondolom biztos nem komolyan kérdezed, hogy két fejhallgató erősítő között milyen különbségek lehetnek... A DAC után biztos a 2. legfontosabb a láncban (inkább a kettő együtt) ha a fejes adott...
Bizony igen sok fejes van ahol már egy jobb erősítő rész inkább dominál, ha az elkezd hozzá gyenge lenni. Ez persze leginkább akkor fontos ha pont abban a kategóriában találod meg azt a fejhallgatót, ami igényelne több erősítést... -
krx21
nagyúr
Kerek alakú és nagyon puha... A fejhallgató egyébként mindössze 180g! Nagyon könnyű . Magasban és mélyben kiemelt fejes, de ezt úgy teszi, hogy 10x hallgathatóbb hosszú távom mint mondjuk a AH-D1100... Aki ilyen kiemelt fejest keres bizony hallgassa meg mert ebben a kategóriában a legjobb amit hallottam...
A mélyekben nem csak a mély közepekben erős, mint mások általában, hanem van alja az egésznek!
Képet jó minőségben itt. -
krx21
nagyúr
Az ott egy aiaiai tma-1 studio young guru edition. Teszten van nálam.
A képek között lehet lapozni is ott látható még a doboza is... -
krx21
nagyúr
Egymáshoz illenek: KÉP
-
krx21
nagyúr
válasz
#16820480 #22830 üzenetére
Én innen vettem:
"A japán Hibion Intersoundhoz számos brand tartozik, közöttük az iBasso is, " -
krx21
nagyúr
válasz
kemcso #22744 üzenetére
Persze sok mindentől függ... És azt is elhiszem hogy az a Sony szól úgy mint egy DX50, de nem hiszem hogy szóba jöhet mint hangzás egy DX100-al kapcsolatban... Persze lehet tévedek...
Amúgy az erősítő része sincsen taglalva, jóformán semmi... Pedig a Sony nem szokta titkolni azt amivel lehet dicsekedni... -
krx21
nagyúr
Találtam egy kis érdekességet:
iBasso DX90 VS Astell & Kern AK240 -
krx21
nagyúr
Ilyen szempontból nem teljesen releváns a véleményem, mert minőségi lejátszóból úgymond "szűz" vagyok...
De eddig szimpatikus a cucc, messze jobban szól, mint eddig bármilyen olcsóbb lejátszóm, persze ez elvárható is... A szoftver rajta még csiszolható, de alapvetően rendben van... Egy mély-túlsúlyos Denon AH-D1100-esel tesztelgetem, ezt a fejest hamar cserélni akarom egy lineárisabbra... A készülékre mp3-mat már fel sem teszek, meg is sértődne...Tettem fel 24bit/192Khz-est is, gond nélkül vitte...
Megy az ismerkedés... Az érintő képernyő rendben van, a scrollozást kell egy kicsit szokni... A hozzá kapott gumi tokkal abszolút biztonságban van. Egy biztos így még nem hallomat szólni a Denon fejesemet... A lényeg nem tudok róla semmi rosszat írni... Kiválóan szól! Pontos és enyhén meleg hangzása van erős dinamikával... -
krx21
nagyúr
Sziasztok!
Ma beszereztem egy iBasso DX90-et. Frissítettem firmware-t, tettem bele átmenetileg egy 32GB-os kártyát...
Megy az ismerkedés... Nagyon jó kis készülék, teljesen meg vagyok eddig elégedve vele!Nagyon remek a hangja!
Már csak majd egy tisztességes fejhallgató kell majd hozzá... -
krx21
nagyúr
válasz
gyulank #22653 üzenetére
Hát 3 Watt-al a szúnyogokat se kergeted el...
Akkor már felszerelnék egy biztonságtechnikai szirénát... Avval mindent és mindenkit el lehet kergetni...
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
A DX90 vajon szerintetek megéri a felárat a DX50-el szemben??? Majdnem 2x annyiba kerül...A DX90-nek már csak 8.5h az akkumulátorra... Viszont jobban szólhat, csak kérdés, meghallom e???
-
krx21
nagyúr
Kíváncsi vagyok: melyiket tartjátok jobbnak?
Astell&Kern AK100 VS iBasso DX90 ??? -
krx21
nagyúr
Kérdés: Vajon egy Sony NWZ-E584 B lejátszó jobban szól egy Sandisk Sansa Clip Zip-től???
Illetve, hogy a Sony ismeri a könyvtárakat? -
krx21
nagyúr
Sziasztok! Rég írtam ide...
Már nálunk is lehet kapni a SONY NWZ-F886-t... Vajon van benne olyan jó DAC, hogy érdemes legyen elgondolkodni rajta??? -
krx21
nagyúr
Van valakinek információja, vagy esetleg tapasztalata, hogy a Sony xperia z telefon hogyan szól???
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest