Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Liectroux N7S-U - nem tudom hol, de takarítok
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Tristis #6964 üzenetére
én is a PDA-mat zenehallgatom, de használom x egyéb más dologra is.
szóval ha csak zenelejátszás, akkor vmi kis alap minőségi pléjer kell, pl. Sandisk Clip.
ha videó is kell, akkor tényleg bonyolultabb a képlet. ilyen gagyi xar mp4-eket én sem vennék. a minőségibb lejátszók, mint pl. az említett Cowon is pedig már annyiba kerül, hogy tényleg pda-t lehet vneni az árából. ennek az üzemideje mondjuk elmarad egy dedikált eszközétől, egy töltéssel az én FuSi N560-am tippre úgy 7 órát megy, de úgyis minden nap töltőre teszem, hiszen az egyéb felhasználási területek miatt merül rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMER PC R5 2600 32GB DDR4 3060 12GB OC. 1TB HDD CM550W RGB konfig hazsnált olvass! 170k! +dobozok
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- xiaomi watch s3
- HP Compaq Pro 6300 MT PC, i5 CPU, 8 GB DDR3 RAM. SSD nélkül
- Gigabyte RTX 5080 AERO OC - Fehér! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad T490, i5, 16 GB RAM, 256 GB
- 2 db ASUS Terminator T2-PE1 Mini Tower PC brand gép barebone T2 PC mini számítógép
- Apple pad/9/10,2 coll/ 2021!
- Intel I7 12700T - 12mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Samsung X216B A9+ 5G 8Gb/128Gb 11" tablet garanciával + mágneses tokkal, védőüveggel, S.pen-nel