-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
válasz ottoarc #6924 üzenetére
van benne valami.
de valljuk be, egy érintőképernyős kütyünek így kell ma kinéznie, itt nincs sok variálási lehetőség.
nekem sokkal jobban tetszik az ipod-nál. dizájnra is.
Én az árán vagyok kicsit ledöbbenve... ugye az iriver spinn kb 275$ = 8GB
Nah most ezen a szájton átszámolja úgy kalkulálnak, hogy 180 $ lesz a 8GB-os, űgy, hogy ez sokkal több szint tud, a kijelzője maga lesz az álom (jó ha 5 év múlva lesz nekem ilyen monitorom... ha ilyen lesz persze...), sokkal tovább bírja az akksija. Állitólag ezen tovább is javítottak a hivataloshoz képest: 40 óra zene helyett, 52 (!!!), 8 óra videó helyett pedig 11... no comment. jó lesz
pláne, hogy én ilyen pmp/mp3 "buzi" vagyok mondjuk lassan el lehetne felejteni az mp3 lejátszó titulust, lassan majd mindenki flac-el pakolja teli a nagy kapacitás végett.. persze ha tehetién úgy vagyok vele, hogy szóljon szépen a zene, és igen, séta akármi közben beszűrődő dolgok sokszor nem is annyira zavaróak, mint amikor itthon meló, szabadidő közben zenét hallgatva interneten böngészve, mennek el mellettem csak úgy a hangok, azaz én nem is figyelek rá sokszor, mert pörög az agyam ezerrel... meg ide kattintok, oda....
blabla. szerintem nagyot alkotott ismét a cowon, biztos nem hiába dolgoztak rajta sokat.
asszem ez olyan x5-ös lesz, nekem lehet elég is lesz úgy 4-5 évreazért kiv leszek hol köt ki az ára itthon, spinn ugye 59000 ft infopatikán.
logikusabb lenne, hogy ez több legyen, de elvileg nem lesz az. egy 40ért vinném azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest