-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxeralso
csendes tag
nem tom skacok, az is lehet hogy nagyothallok és ezért van többre szükségem. a td2-vel nem próbáltam a clipet. abban az időben egy cx55-ös sennheiserem volt és nekem nagyon kevésnek tűnt (usa clip+). szóval megvettem, és egy hétre rá adtam is el. egy meizu m6-om volt előtte aminek akkor úgy éreztem hogy a közelébe sem ér a clip.
dehát ez olyan hogy én pl nem hallom a külömbséget egy 320-as mp3 és egy FLAC között. a másikmeg hogy lehet hogy normálisan elég bass-t dob egy sandisk de egy mp3nál azért ennél sztem többre van szükség hogy a hangkép vagy mi olyan legyen mint amikor hifiből hallgatod. azért mondtam hogy ugyan egy white fül örülhet egy sandisknek de aki a "popullárisabb" "basshead" vonalat viszont azoknak többnyire kevés lesz a sandisk.
"Az már lehet kérdéses, hogy mennyire is szól jól Az már lehet kérdéses, hogy mennyire is szól jól" hát talán itt van a kutya elásva mert egy ipod classic mellet vagy egy cowon d2 mellet számomra nagyon gyengén
SONY STR-DA1200ES; Bartfay Audio TQWT3; Sennheiser HD 555
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X videokártya - Alza garancia: 2026.09.20.
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól üzletünkből(részletek a leírásban)
- Sony E 10-18mm F4 OSS (SEL1018)
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest