Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
válasz
Franklin
üzenetére
Arra gondolok, hogy a szolgáltatom által biztosított e-mail címet használom (Fibermail). Eddig thunderbirdben mindig POP "szervert állítottam be, azonban gondolkozom az IMAP-on. Használok egy PopTray nevű progit, ami arra szolgál, hogy figyeli a bejövő üzeneteimet, akkor is, ha a thunderbird nem fut, és szól, ha új mail jött. Viszont IMAP-ot nem tud. És ezt a két programot tudom-e együtt így használni, hogy thunderbird IMAP, Poptray pedig POP.
Kicsit kínai nekem ez a POP/IMAP dolog. 
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a thunderbirdben IMAP -ot állítok be a postafiókomhoz, akkor tudok-e/használhatók-e külső notifier, értesítő programot az új emaliekre való figyelmeztetésre, ami POP-ot tud?
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Eddig úgy mentettem meg az emailjeimet újratelepítés előtt, hogy a "C:\Documents and Settings\ADMINUSER\Application Data\Thunderbird\Profiles\" könyvtárból kimásoltam a "Mail" mappát, majd újratelepítés után visszamásoltam a helyére. Működött is. Azonban most nem akar sikerülni. Annyi változás van, hogy 32 bites XP helyett 64 bites Win7 van fent, de próbáltam már másik gépen is most, amin még mindig 32 bites XP van és azon sem jó. A thunderbird több verziójával is próbálkoztam de semmi. Miután visszateszem a mappát a helyére és elindítom a progit, nem történik semmi, sem a z üzeneteim nem jelennek meg, csak homokórázik a thunderbird. Mi lehet a gond és van-e megoldás?
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék hozzátok:
Windows XP Prof SP3 operációs rendszeren Thunderbird 1.5.9 verziójú e-mail klienst használok. Egy gmail postafiók van rá beállítva. Egy ideje az a probléma, hogy néhány levélben a karakterek nem jelennek meg normálisan, hanem mindenféle kérdőjel és furcsa karakter van bennük. A sima levelek normálisan megjelennek, azokkal van gond, amik html üzenetek, tehát hírlevelek, reklám üzenetek.
Azóta újra lett telepítve a gép, minden beállítás az alapértelmezetten hagyva és mégis fenn áll a hiba. A gmail webes felületén normálisan jelenik meg minden levél, letöltve viszont már torz karakterek jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit kínai nekem ez a POP/IMAP dolog.