Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
nagyharcos
üzenetére
B@ssza meg! (bocsi....) Köszönöm, frissítettem a TB-i, most alapból beállította magának, ÉS MŰKÖDIK!
Köszi...

-
Zoli bácsi
őstag
válasz
nagyharcos
üzenetére
Nekem nem megy, sem IMAP sem POP3 protokollal, ahogy eddig sem. Be sem tudom úgy állítani ahogy a freemail írja PO3 esetén /Port: 110 (TLS támogatással) / mert ha TLS támogatást állítok, automatikusan átugrik másik portra.
Milyen beállításokkal sikerült, ha megkérdezhetném..? -
Zoli bácsi
őstag
válasz
nagyharcos
üzenetére
Egyenlőre beállítottam a Freemail beállításaiban, hogy küldje át a maileket egy gmail fiókba. Onnan már letölti a TB. Az én freemail címem kb 20 éves. Még betárcsázós modemmel regisztráltam.....
Egyébként megpróbáltam a w10 Posta alkalmazását, az sem tudja kezelni a Freemailt...... -
Zoli bácsi
őstag
Megpróbáltam, letöröltem az egész fiókot TB. alatt, és újra létrehoztam. Most jöttem rá, hogy már támogatja a Freemail az IMAP protokollt, a Thunderbird fel is ismeri a beállításait, de megint nem enged csatlakozni, hibás felhasználónév vagy jelszó... IMAP, POP3...mindent próbáltam.
Áh, várok, nem stresszelem vele magamat. Ha valakinek van megoldása, szóljon.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
nagyharcos
üzenetére
Most frissített a Thunderbird, ugyanígy jártam....azért is jöttem ide. Előbb kellett volna, akkor nem engedem frissíteni....

Én várok pár napot, addig weben nézem a Freemailt, volt már ilyen, a következő frissítéssel kijavították.
Azt hiszem elég régi felhasználó vagyok, kezdetektől használom, ahogy a Firefoxot is. Még Netscape Navigator-al kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest