- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
A kérdésemre Tiger Cat segítségével, iránymutatásával megoldottam a problémát, az alábbiak szerint (talán segítség lehet másoknak is):
1. Létrehoztam egy levélmintát és levélsablonként mentettem a levelet a Fájl » Mentés másként » Sablon paranccsal.
2. Létrehoztam egy szűrőt azon a mappán (Beérkezett mappa) ahova beérkeznek a levelek.
3. Az „Új levelek letöltése” van kipipálva.
4. Beállítottam a levél feladójára és a levél tárgyára a szűrést.5. A művelet végrehajtása menüben az alábbiakat állítottam be:
6. „Válasz sablon használatával” menüben kiválasztottam a fentebb írt és akkor elkészített válaszsablont.
7. Az Üzenet továbbítása résznél pedig beállítottam azokat az elektronikus levélcímeket, ahova küldtem a válaszsablon levelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Amazfit Active okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest