Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nem nagyon értelek, hogy mit és miért kellene törölnöm, de mindegy is, mert kipróbáltam ezt az exportálás/importálást. Importáláskor kiválasztható, hogy mit importáljon, nyilván csak a beállításokat és a címjegyzéket pipáltam be. Azonnal lezajlott a művelet, és a program újraindulása után természetesen kérte a postafiókok jelszavait. Ez után már elvileg a beállított felület jelent meg, de csak elvileg, mert sajnos nem minden beállítás megy át, szóval ez korántsem teljes értékű backup/restore. Ráadásul az ímélek egy része üresen jelent meg, megnyitáskor csak egy fehér lap volt az ímél. Úgyhogy nálam sajnos bugos ez a dolog, ment a levesbe. Töröltem a progit teljesen, újratelepítem, és inkább végigmegyek a beállításokon kézzel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest