Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabyka666

veterán

Üdv ismét!

Még mindig küzdök ezekkel az e-mailekkel. A cél továbbra is az, hogy van összesen 4 címem, és ha az első 3 cím valamelyikére jön üzenet, akkor arra válaszolva a 4. címről menjen ki, tehát ha én küldök egy üzenetet pl a 2-esre, és arra válaszolnak nekem, akkor ne a 2-es e-mail címét lássam, mint feladó, hanem a 4-est, de ugyanúgy a többi címre érkezőre is kizárólag a 4-esről válaszoljanak.

A gyakorlatban: van egy info@valami.hu, egy megredeles@valami.hu és egy panasz@valami.hu, ezekre lehet üzenni, de bármelyikre is küldök üzenetet, én a valasz@valami.hu-ról kapjam meg a választ.

Thunderbirben beadtam mind a 4 címet (regisztráltam gmail-es címeket próbaképp), és ha válaszolok, akkor ki is tudom választani a legördülőben, hogy melyikről menjen ki a mail, működik is, de mindig ki kell választani, alapból nem a valasz@valami.hu-t kínálja fel. Az üzenetküldőknél beállítottam alapértelmezettre a kívánt címet, de semmi változás. Valahogy be lehet ezt egyáltalán állítani a Thunderbird-be? Nem nagy dolog kiválasztani, de a kérés az, hogy ezt ne kelljen mindig legördíteni, kiválasztani...

Valami alias-okkal hallottam, hogy variálni kellene, de nem találtam ilyen beállítást.

Valakinek van ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák