- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv ismét!
Még mindig küzdök ezekkel az e-mailekkel. A cél továbbra is az, hogy van összesen 4 címem, és ha az első 3 cím valamelyikére jön üzenet, akkor arra válaszolva a 4. címről menjen ki, tehát ha én küldök egy üzenetet pl a 2-esre, és arra válaszolnak nekem, akkor ne a 2-es e-mail címét lássam, mint feladó, hanem a 4-est, de ugyanúgy a többi címre érkezőre is kizárólag a 4-esről válaszoljanak.
A gyakorlatban: van egy info@valami.hu, egy megredeles@valami.hu és egy panasz@valami.hu, ezekre lehet üzenni, de bármelyikre is küldök üzenetet, én a valasz@valami.hu-ról kapjam meg a választ.
Thunderbirben beadtam mind a 4 címet (regisztráltam gmail-es címeket próbaképp), és ha válaszolok, akkor ki is tudom választani a legördülőben, hogy melyikről menjen ki a mail, működik is, de mindig ki kell választani, alapból nem a valasz@valami.hu-t kínálja fel. Az üzenetküldőknél beállítottam alapértelmezettre a kívánt címet, de semmi változás. Valahogy be lehet ezt egyáltalán állítani a Thunderbird-be? Nem nagy dolog kiválasztani, de a kérés az, hogy ezt ne kelljen mindig legördíteni, kiválasztani...
Valami alias-okkal hallottam, hogy variálni kellene, de nem találtam ilyen beállítást.
Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest