Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv ismét!
Még mindig küzdök ezekkel az e-mailekkel. A cél továbbra is az, hogy van összesen 4 címem, és ha az első 3 cím valamelyikére jön üzenet, akkor arra válaszolva a 4. címről menjen ki, tehát ha én küldök egy üzenetet pl a 2-esre, és arra válaszolnak nekem, akkor ne a 2-es e-mail címét lássam, mint feladó, hanem a 4-est, de ugyanúgy a többi címre érkezőre is kizárólag a 4-esről válaszoljanak.
A gyakorlatban: van egy info@valami.hu, egy megredeles@valami.hu és egy panasz@valami.hu, ezekre lehet üzenni, de bármelyikre is küldök üzenetet, én a valasz@valami.hu-ról kapjam meg a választ.
Thunderbirben beadtam mind a 4 címet (regisztráltam gmail-es címeket próbaképp), és ha válaszolok, akkor ki is tudom választani a legördülőben, hogy melyikről menjen ki a mail, működik is, de mindig ki kell választani, alapból nem a valasz@valami.hu-t kínálja fel. Az üzenetküldőknél beállítottam alapértelmezettre a kívánt címet, de semmi változás. Valahogy be lehet ezt egyáltalán állítani a Thunderbird-be? Nem nagy dolog kiválasztani, de a kérés az, hogy ezt ne kelljen mindig legördíteni, kiválasztani...
Valami alias-okkal hallottam, hogy variálni kellene, de nem találtam ilyen beállítást.
Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest