- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszönöm! Már marad a TB
.
Akkor is rájövök a hibára, ha több hetem megy rá. Néhányat azért kérdeznék...
Most nulláról kezdtem. Töröltem a programot, teljesen kipucoltam a profilokat is. Feltelepítettem, újra beállítottam. IMAP-ot letöltöttem. Helyi mappákba visszaraktam a leveleket.
Egyelőre ugyanott tartok hiba ügyileg, mint eddig.Két helyen nem vagyok biztos a beállításokban:
- Postafiók beállításai - Szinkronizálás és tárhely - Üzenetek szinkronizálása: A postafiókhoz tartozó üzenetek megtartása ezen a számítógépen. Pipa bent van.
- illetve ez
Ezek így jók?Az már biztos, hogy a szinkronizálásban van a hiba. Konkrétan a Beérkezett üzenetekben (és az alatta található mappákban) nem hajtja végre a törlés műveletet szerver irányba. Az egyik mappából a másikba áthelyezés esetében is csak úgy működik, mintha másolnám. Az olvasott/olvasatlan jelöléseket viszont gond nélkül továbbítja felfele. Félig úgy viselkedik, mint egy POP fiók, aminek be van állítva, hogy 1-1 másolat marad a kiszolgálón törlés után is. Csak ugye közben szinkronizálja az almappákat.
Nem hajtana végre törlést, csak "láthatatlanná" teszi?
Lehet valami kézi, de automatizálható módszerrel szinkronizáltatni az IMAP mappákat (főleg felfele)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.