- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszönöm! Már marad a TB
.
Akkor is rájövök a hibára, ha több hetem megy rá. Néhányat azért kérdeznék...
Most nulláról kezdtem. Töröltem a programot, teljesen kipucoltam a profilokat is. Feltelepítettem, újra beállítottam. IMAP-ot letöltöttem. Helyi mappákba visszaraktam a leveleket.
Egyelőre ugyanott tartok hiba ügyileg, mint eddig.Két helyen nem vagyok biztos a beállításokban:
- Postafiók beállításai - Szinkronizálás és tárhely - Üzenetek szinkronizálása: A postafiókhoz tartozó üzenetek megtartása ezen a számítógépen. Pipa bent van.
- illetve ez
Ezek így jók?Az már biztos, hogy a szinkronizálásban van a hiba. Konkrétan a Beérkezett üzenetekben (és az alatta található mappákban) nem hajtja végre a törlés műveletet szerver irányba. Az egyik mappából a másikba áthelyezés esetében is csak úgy működik, mintha másolnám. Az olvasott/olvasatlan jelöléseket viszont gond nélkül továbbítja felfele. Félig úgy viselkedik, mint egy POP fiók, aminek be van állítva, hogy 1-1 másolat marad a kiszolgálón törlés után is. Csak ugye közben szinkronizálja az almappákat.
Nem hajtana végre törlést, csak "láthatatlanná" teszi?
Lehet valami kézi, de automatizálható módszerrel szinkronizáltatni az IMAP mappákat (főleg felfele)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Windows 11
- 3DMark (2013) eredmények
- Energiaital topic
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.