Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Egy kis UP!
Tegnap este próbaképp feltettem a Thunderbird legfrissebb verzióját, a 0.7.1-et. Importáltam az OE-ből a leveleket és meglepetéssel tapasztaltam, hogy jópár levélnél megváltozott a dátum. Volt olyan levél, amelynek dátuma 2101-re változott - a hónap, nap, óra stb. is megváltozott, de mindegyik 2101-es levélnél ugyanarra, holott az eredeti levelek dátuma más-más volt. Tapasztalt még valaki ilyet?
Másik kérdés: Hogyan lehet benne globális, tehát minden accountra érvényes Mail Rule-okat megadni? Ez nekem nem sikerült, minden accountra külön-külön lehetett volna csak. Így egyelőre nem használom a Thunderbirdöt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest