Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az alábbiakra keresem a megoldást:
1. Létrehozok egy Blogs & News Feeds account-ot. Csinálok alá egy mappát Tech néven. Alatta feliratkozok a Gizmodo-ra és az Engadget-re. Szuper, mert a Tech alatt tudom olvasni külön-külön egyiket és másikat. Azonban, ha a Tech mappára kattintva szeretném olvasni mindkettőt, az már nem működik, semmit nem jelenít meg. (olyat tudok csinálni, hogy a két említett oldalt a Blogs & News Feeds alatt lévő Tech mappához adom hozzá, akkor tudom olvasni mindkettőt, de külön nem látom, külön nem tudom olvasni őket)
2. RSS feed-et olvasva a from columns-nál ne a cikk szerzője, hanem az legyen látható, aminek én elnevezem, amikor feliratkozok egy feed-re. Például ennél a cikknél a from-nál ne Jamie Condliffe, a szerző legyen olvasható, hanem mondjuk általam elnevezett Gizmodo.
3. Ha egy feed-re duplán kattintok, azt Firefox-ban nyissa meg. Ezen felül a legnagyobb boldogság: ha Thunderbird-ben le is tudnám tiltani azt, hogy az megnyithasson bármilyen feed-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- VR topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest