Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az alábbiakra keresem a megoldást:
1. Létrehozok egy Blogs & News Feeds account-ot. Csinálok alá egy mappát Tech néven. Alatta feliratkozok a Gizmodo-ra és az Engadget-re. Szuper, mert a Tech alatt tudom olvasni külön-külön egyiket és másikat. Azonban, ha a Tech mappára kattintva szeretném olvasni mindkettőt, az már nem működik, semmit nem jelenít meg. (olyat tudok csinálni, hogy a két említett oldalt a Blogs & News Feeds alatt lévő Tech mappához adom hozzá, akkor tudom olvasni mindkettőt, de külön nem látom, külön nem tudom olvasni őket)
2. RSS feed-et olvasva a from columns-nál ne a cikk szerzője, hanem az legyen látható, aminek én elnevezem, amikor feliratkozok egy feed-re. Például ennél a cikknél a from-nál ne Jamie Condliffe, a szerző legyen olvasható, hanem mondjuk általam elnevezett Gizmodo.
3. Ha egy feed-re duplán kattintok, azt Firefox-ban nyissa meg. Ezen felül a legnagyobb boldogság: ha Thunderbird-ben le is tudnám tiltani azt, hogy az megnyithasson bármilyen feed-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest