- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az alábbiakra keresem a megoldást:
1. Létrehozok egy Blogs & News Feeds account-ot. Csinálok alá egy mappát Tech néven. Alatta feliratkozok a Gizmodo-ra és az Engadget-re. Szuper, mert a Tech alatt tudom olvasni külön-külön egyiket és másikat. Azonban, ha a Tech mappára kattintva szeretném olvasni mindkettőt, az már nem működik, semmit nem jelenít meg. (olyat tudok csinálni, hogy a két említett oldalt a Blogs & News Feeds alatt lévő Tech mappához adom hozzá, akkor tudom olvasni mindkettőt, de külön nem látom, külön nem tudom olvasni őket)
2. RSS feed-et olvasva a from columns-nál ne a cikk szerzője, hanem az legyen látható, aminek én elnevezem, amikor feliratkozok egy feed-re. Például ennél a cikknél a from-nál ne Jamie Condliffe, a szerző legyen olvasható, hanem mondjuk általam elnevezett Gizmodo.
3. Ha egy feed-re duplán kattintok, azt Firefox-ban nyissa meg. Ezen felül a legnagyobb boldogság: ha Thunderbird-ben le is tudnám tiltani azt, hogy az megnyithasson bármilyen feed-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest