- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Tehát, ha van egy xyz@xyz.info levélcímem, ami megváltozik xyz@xyz.hu (csak az info változik hu -ra)
elég, ha átírom a Postafiók beállításai xyz@xyz.info alatt található Postafiók neve végződést ".info"-ról ".hu"-ra, valamint a Kiszolgáló beállításai IMAP levelező-kiszolgáló rész alatt található Kiszolgáló: "mail.xyz.info" helyett az "mail.xyz.hu" ,továbbá a Felhasználói név: helyén levő "xyz@xyz.info" átírom "xyz@xyz.hu" -ra?
Emlékeim szerint ezt próbáltam, de nem vált be. Utólag átgondolva nem tudom, hogy ez után csináltam e újraindítást a Thunderbirdben...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest