- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Tehát, ha van egy xyz@xyz.info levélcímem, ami megváltozik xyz@xyz.hu (csak az info változik hu -ra)
elég, ha átírom a Postafiók beállításai xyz@xyz.info alatt található Postafiók neve végződést ".info"-ról ".hu"-ra, valamint a Kiszolgáló beállításai IMAP levelező-kiszolgáló rész alatt található Kiszolgáló: "mail.xyz.info" helyett az "mail.xyz.hu" ,továbbá a Felhasználói név: helyén levő "xyz@xyz.info" átírom "xyz@xyz.hu" -ra?
Emlékeim szerint ezt próbáltam, de nem vált be. Utólag átgondolva nem tudom, hogy ez után csináltam e újraindítást a Thunderbirdben...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One / Xbox Series játékok
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest