- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Dettó. Ahogy látom, egyre kisebb az igény asztali levelezőkliensre, ez miatt egyre kevesebb innováció és valódi fejlesztés kerül bele, viszont a régi jól bevált dolgok sokszor nem jól, vagy egyáltalán nem működnek. Ha marad ez az irány, más alternatívát kell keresnem.
Postbox szintén Mozilla alapú, nagyon tetszik, de 1. nincs magyar nyelven (nem gond, de jobb szeretem), 2. ott is mindent kiegészítővel kell megoldani, így ha a kiegészítő fejlesztője megunja, az egész mehet a levesbe. Így jártam a Google kontaktokkal is.
Az eMClient sem rossz, de a levelek formátumát egyszerűen nem bírtam normálisan beállítani, valamint a felhasználói felület sem tökéletes, de összességében még ez a legjobb alternatíva.
ha más javaslat is van, szívesen veszem...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs