Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Dettó. Ahogy látom, egyre kisebb az igény asztali levelezőkliensre, ez miatt egyre kevesebb innováció és valódi fejlesztés kerül bele, viszont a régi jól bevált dolgok sokszor nem jól, vagy egyáltalán nem működnek. Ha marad ez az irány, más alternatívát kell keresnem.
Postbox szintén Mozilla alapú, nagyon tetszik, de 1. nincs magyar nyelven (nem gond, de jobb szeretem), 2. ott is mindent kiegészítővel kell megoldani, így ha a kiegészítő fejlesztője megunja, az egész mehet a levesbe. Így jártam a Google kontaktokkal is.
Az eMClient sem rossz, de a levelek formátumát egyszerűen nem bírtam normálisan beállítani, valamint a felhasználói felület sem tökéletes, de összességében még ez a legjobb alternatíva.
ha más javaslat is van, szívesen veszem...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest