Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Használsz Win indulásnál Ccleanert? Ha igen akkor az alkalmazások fülön, Thunderbird folyamatok elől pipa ki! Én mennyit szívtam ez miatt, itt a fórumon segítettek!
Engemn viszont tegnap nagyon megszívatott a Thunderbird!

Ott kezdődött, hogy MozBackuppal csináltam egy mentést, Xp-ről költöztettem át a leveleket Win7-re. 11.01-ről frissítettem 13.01-re és minden rendben is volt Van vagy 6-7 mail cím beállítva könyvtárstruktúrák stb. Aztán tegnap valamiért nézegettem a legalsó mappám benne több éves levelezés, melyből 30-40 régi keltezésű levél tök üres volt, legalábbis a TB ezt mutatta. Megnéztem Xp alatt a mentést ott a régi levelek olvashatóak voltak. Újra ráerőltettem a 11.01-est, de ott se volt jó. Frissen fel a 13.01-es ua. aztán Friss emaileket egy külön mappába másoltam, TB-t uninstall a backup mappát kimásoltam külön, emaileket töröltem, meg minden TB-s mappát. 11.01-est frissen fel, mentést vissza, backup mappát kézzel bemásoltam, onnan átraktam a rendes mappájába és kész. Ez két órába telt mire rájöttem, és rengeteg idegbe. Mi ez a kompatibilitási bug 11.01 és a 13.01 között?

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tesla topik
- No Rest for the Wicked
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest