- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Telepítettem a Thunderbird-öt, de elsőre nem érte el a Gmail fiókomat. Újraraktam, akkor sikerült, IMAP-ba van, a Gmail-em viszont POP. Letöröltem, újraraktam, de most már nem tudok választani az IMAP illetve POP között, hanem egyből IMAP-ra áll be. Hogyan tudnám alapállapotba tenni, ahol lehet választani a POP, IMAP között?
Újrapróbáltam, most sikerült.
Egyébként azért akartam, POP-ra, mert régebben IMAP-ra állítva, a gmail fiókból is törölte a leveleket. Most viszont az új gmail felületen nem találom a régebbi beállítási lehetőséget, IMAP, POP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként azért akartam, POP-ra, mert régebben IMAP-ra állítva, a gmail fiókból is törölte a leveleket. Most viszont az új gmail felületen nem találom a régebbi beállítási lehetőséget, IMAP, POP.