Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
[E]Storm
üzenetére
Lehet hogy régi t-kábeles smtp szervert találtam?
mail.t-online.hu az smtp szerver címe, és a pop3 is!
SMTP port: 465
POP3: 995
SSL titkosítás mindkét esetben!
Ezekkel a beállításokkal működtek a dolgok!Mikor váltottál erre a szolgáltatóra? Mert én egy másfél napot szívtam azzal, hogy kijött a szerelő ismerősömhöz, majd nem tudott csatlakozni az internetre (azt mondta, hogy mindent aktivált a központban, és még rá is kérdezett kollégainál)... Pár napjára rá átmentem beállítottam és sikerült a netre csatlakozni! Viszont a leveleket semmiképp nem volt hajlandó letölteni, elküldeni (hiba a kapcsolódás során)! Megpróbáltam webes felületen, és ott meg azt írta, hogy karbantartás... Mérgemben felhívtam az ügyfélszolgálatot, majd rákérdeztem, hogy aktiválták-e az emailcímet... hát mint kiderült nem! Mert miután leraktam a telefont és megint megpróbáltam utána már működött!
Nincs valami szoftver vírusirtó (e-mail védelemmel), tűzfal stb... ami blokkolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest