- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Persze! (Az egyik a postafiókok beállításainál van, a másik (a kézi megjelölés) pedig az általános beállításoknál, ugye?)
Letölti a leveleket, végigfut rajtuk, (látszik, ahogy sorban kiteszi melléjük a kis vörös láng ikonokat), aztán otthagyja őket. Vagy egy részüket hagyja csak ott. Vagy esetleg csak az egyik postafiókból érkezőeknél csinálja ezt, a másiknál rendben lezajlik minden.
Ha ráállok egy ilyen levélre, aztán kézzel ráklikkelek, hogy nem szemét, aztán újra ráklikkelek, hogy szemét, akkor azonnal eltűnik, viszi a szemét-mappába, ahogy kell. Gyakran (nem merem azt írni, hogy mindig, mert több gépről van szó, mindegyiknek a maga specialitásával) úgy megy ez, hogy miután az utolsóval is eljátszottam ezt a játékot, tehát nincs több szemétként jelölt levél a beérkezettek között, akkor dobja csak elő a jobb alsó sarokban a kis ablakot az értesítéssel, hogy milyen levelek érkeztek.
Az a furcsa, hogy előbb-utóbb mindegyik géppel előjön ez a dolog, otthon is, a meg a munkahelyemen is. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul?
(Igyekszem megőrizni a régi levelezésemet, ezért újratelepítéskor mindig lementettem a leveleket tartalmazó fájlokat, de jó ideje már külön profilt csinálok és a teljes profilt mentem. Találtam valahol a neten olyan fórumbejegyzést, miszerint az segíthet, ha a postafiókok beállításainál nem az alap szemét könyvtárat jelölöm meg, hanem második lehetőségként kézzel állítom be ugyanazt, de ez sem segített.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest