Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Üdv.
Áttértem thunderbird-re, mert a windows live messenger a gmail-es fiókjaimban minden levelet kétszer jelenített meg (egyszer a beérkezőben, egyszer az Összes levél között). Viszont itt meg nem tudom megoldani, hogy a leveleim a gépen legyenek mellékletestől együtt, pedig bejelöltem minden mappát offline munkára, mégis ha rákattintok egy levélre akkor elkezdi vadul töltögetni. Ja, és IMAP-on használom a gmailt. Mit tegyek, hogy leszedje végre a leveleket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest