Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Olyan hibába estem bele, amit mai napig nem értek. Vista fut otthon két felhasználóval. A levelezőfiókoknál az smtp szervert korábban a céges smtp fiókomhoz kötöttem. Egy hétvégi napon dadogni kezdett a szolgáltató (talán karbantartás miatt), és fontos leveleket kellett küldeni a feleségemnek. Semmi gond, gondoltam. Beállítottam smtp-nek mindkét vista felhasználónál az én gmail-os fiókomat... El is mentek a levelek, de volt ennek egy kellemetlen mellékhatása. Minden válasz levél (a feleségem fiókjaihoz érkező is) az én gmail-os fiókomban landolt ezek után....

Más beállításhoz nem nyúltam, csak az smtp-t állítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest