Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
autosportos
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki még nem említette volna, leírnám a saját módszeremet, hogy hogyan lehet aktiválni a letiltott kiegészítőket, ha a mások által említett tanácsok sem hoznak eredményt. Az oprendszer dátumát ideiglenesen vissza kell állítani néhány nappal (mindenképpen a letiltás előtti napokra), majd manuálisan egyenként újratelepíteni a Firefox hivatalos lapjáról az összes extensiont, amire szükségünk van. Ha sikerült telepíteni, az oprendszeri dátumot vissza lehet állítani az aktuálisra. Kicsit körülményesebb, hosszadalmasabb, de nekem így sikerült újraéleszteni a kiegészítőket, amik azóta gond nélkül futnak.
Ha valaki már leírta, akkor elnézést.
-
autosportos
csendes tag
válasz
autosportos
üzenetére
Hmmm, egy újrainstallal megoldódott a probléma. Gőzöm sincs, mi lehetett a baj, hála a jó égnek ez már csak a múlté. Kösziköszi!
-
autosportos
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Üdv!
Köszi a válszt, a beállításoknál is minden a régi (Közvetlen internetkapcsolat), proxy-t sem használok. Egyetlen dologgal próbálkozom még: uninstall, restart masina, install FF. Ha így sem, akkor lesz egy rossz napom...
-
autosportos
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Hibátlanul működő netem van, a Firefox mellett másik két böngészővel. A Firefox bármilyen cím begépelése után elkezdi forgatni a kis tárcsáját, ám az oldalt nem tölti be, a tárcsa pedig csak forog-forog, és nem történik semmi. A fellépő hiba után töröltem a személyes adatokat, Firefox restart, utána masina restart, ám a hiba továbbra is fennáll, a Firefox nem tölt. IE és opera is hibátlanul adja az oldaltöltéseket. Routerem van, 5-6 hete viszont nem állítgattam rajta semmit, a hiba pedig éppen pár perce jelentkezett.
Ha van valamilyen ötletetek, szívesen olvasom, mert félig-meddig hozzánőtt a szívemhez a Vörös Róka, és nem szeretnék áttérni más böngészők használatára.
Várom válaszotokat, minden jót kíván:
autosportos -
autosportos
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretem a Kis Rókát, ez az alapértelmezett böngészőm. Viszont egy elég kellemetlen hiba kiküszöbölésére szeretném, ha javasolnátok megoldást.
A probléma az, hogy ha több oldalt megnyitok külön-külön lapfüleken, akkor a letöltési mappa ugyanaz mindegyik lapfülön, tehát külön-külön nem állíthatok be más-más helyet, hogy hova szedjen. Orvosolni lehetne valamilyen beállítással e problémát?
(A vicceket mellőzzük lehetőleg, nem olyan válaszokat várnék, hogy nyissam meg külön ablakban, hiszen pont ez a célom, hogy minél kevesebb "gomb" díszelegjen a tálcán...)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911