Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
hello
Ha szeretnék letölteni, mindig ezt írja ki: c:\users\felhasználónév\appdata\local\temp nem menthető mert ismeretlen hiba történt. Próbálja máshova menteni.
De ez most mi? Be van állítva, hogy hova mentsen. Köszönöm -
szimcsi
senior tag
sziasztok,
6.02 van fenn. Miért omlik össze ilyen sűrűn? Valamelyik délelőtt 5x is. köszi.
-
szimcsi
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én értem mit írsz, mert úgy működött nekem is, csak kb 1 éve nem mennek tovább a letöltéseim, ha kilépek, megszakad egyből, én azt hittem, vmi elállítódhatott, de akkor nem tudom mi van.
-
szimcsi
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, így volt korábban nekem is, hogy a fő ablakot bezártam, ha nem böngésztem, csak töltöttem (ilyenkor kevesebb memóriát is használt).
Aztán egy ideje vmiért megváltozott és ha véletlenül kilépek a böngészőből, akkor félbemarad a letöltés, kezdhetem elölről. Tehát ezt kérdezném, hogy mit tehetnék hogy úgy működjön mint régebben, meg ahogy te is leírtad, köszi -
szimcsi
senior tag
Sziasztok,
Azt hol lehet beállítani, hogy ne álljon le a letöltés, ha kilépek a böngészőből?
köszönöm -
szimcsi
senior tag
Sziasztok. Mitől lehet az, hogy a firefox használatakor a google csak 1 oldalnyi találatot ad, bármilyen szóra? Az operával semmi gond. Kösz
-
szimcsi
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem nyírtam semmit semmivel, ezt mostanában vettem észre, hogy nálam a firefox használatakor a yahoo nem jön be mindig (most pl. megint bejön, de ez változik mindig). A szünetelős oldalon meg azt írja reggel óta hogy:
The system is down for maintenance as of 13:56 CET.
It'll be back shortly.
Operával meg simán megy az oldal. Biztos nálam lehet a gebasz, nem tudom mit kéne átállítani, ha lehet egyáltalán. -
szimcsi
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pl a yahoo, sokáig töltődik, aztán csak egy üres lap jön be később, vagy van egy oldal, amit szoktam látogatni, arra pl. ma egész nap az volt kiírva hogy szünetel x ideig, különböző okokból, viszont később nézem operával, azzal meg simán megy, meg a yahoo is.
-
szimcsi
senior tag
sziasztok, a firefox-szal (legfrissebb verzió) mostanában van hogy nem nyilnak meg oldalak (pl yahoo stb.) amik az operával megnyilnak. Mit kéne beállítanom? Vmi cookie beállítás? De most még azt se találom sehol.
-
szimcsi
senior tag
Nem olyan régóta vettem észre, tehát nem tudom melyik verziónál történt először, hogy ha a firefox letöltőjével töltök, akkor megszakad, ha kilépek a mozilla-ból, korábban ez nem volt gond, legalábbis nekem. Másnál is ez van?
-
szimcsi
senior tag
Helló
Nekem olyan gondom van, hogy a letöltés be volt állítva, hogy mindig ugyanazt tegye, ha le akarok tölteni, tehát nem kérdez rá. Most telepítettem egy letöltésvezérlőt (OrbitDownloader), ami állítólag rákérdez töltéskor, hogy vele akarom e letölteni, de nekem ilyen opció nem jön be így, hanem a firefox csinálja szó nélkül továbbra is. A beállításokban meg nem találok semmi arra utalót, hogy meg tudnám változtatni ezt a korábbi mentési beállításokat. kösz -
szimcsi
senior tag
Az lehet a firefox hibája, hogy sokszor előfordul mostanában, hogy mikor le akarok játszani egy netes videót, akkor nincsen hangja? Vagy olyan is van, hogy megáll a lejátszás pár másodperc után, pedig látom hogy betöltötte az egészet már. Ilyenkor van hogy megnézem Opera-val és akkor meg minden rendben, de az is előfordul, hogy aztán meg ott se jó. Tapasztalt már valaki ilyet, mit tegyek? üdv
-
szimcsi
senior tag
Az új verziónál kicsit megváltozott a könyvjelző használata. Hogyan lehet lefelé görgetni ha van ilyen lehetőség egyáltalán mint pl az operánál. Mert nem találom a listában sose a kedvencnek bejelölt oldalakat csak ha beírom a kezdőbetűket.kösz
-
szimcsi
senior tag
MIért lehet az,hogy ha kilépek a firefoxból, majd később vissza szeretnék akkor elkezd gondolkozni a gép, megnézem a feladatkezelőt és észreveszem, hogy még mindig fut az előző? Miért fut, ha egyszer kiléptem? A másik meg, töltök valamit böngészés közben, majd kilépek a firefoxból teljesen (elfelejtve, hogy éppen töltök) és elvesztem a letöltést, korábban ilyen nem történt velem, ha ki is léptem véletlenül, a töltés ablak maradt. Jelenleg a legújabb firefoxot használom amúgy. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911